​Få råd til nyt gaming udstyr med et quicklån

Det er dyrt at være gamer, fordi teknologien hele tiden udvikler sig. Det er fedest at være up to date hele tiden - men det kan ikke altid blive en realitet, fordi pengene ikke er der. Overvej derfor om et quicklån kan være en økonomisk mulighed, når du skal ud og købe nyt gaming udstyr.

Hvad er et quicklån?

Som du nok allerede har regnet ud via navnet, er quicklån en hurtig låneform, hvor pengene bliver udbetalt til dig indenfor relativ kort tid.

Et quicklån er et online lån, hvor du hverken skal stille sikkerhed for dit quicklån, indsende dokumentation eller begrunde, hvorfor du ønsker at låne penge. Netop derfor bliver denne type lån ofte brugt til forbrugsgoder - i dette tilfælde nyt gaming udstyr.

Hvor højt et beløb kan jeg låne?

Quicklån er et mindre online lån og beløbet du kan låne, befinder sig ofte et sted mellem 100-10.000 kroner. Nogle tror, at man er nødsaget til at låne et højt beløb, når man generelt låner penge, men med et quicklån kan du få råd til det du står og mangler, uden at være nødsaget til at låne flere penge end du har behov for.

Hvordan ser låneprocessen ud?

Når du ansøger om et quicklån, får du svar fra låneudbyderen inden for meget kort tid, hvor du enten godkendes eller afvises til lånet. I de fleste tilfælde godkendes låntager, da der ikke stilles høje krav til låntager i forbindelse med et quicklån.

Når du har skrevet under på lånekontrakten via NemID, får du udbetalt pengene på din konto indenfor relativt kort tid. Quicklån indebærer således en kort behandlingstid af din ansøgning, hvilket er muligt på grund af den elektroniske process, der automatisk igangsættes, så snart du underskriver ansøgningen online.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden på quicklån?

Et quicklån er som før nævnt et hurtigt lån, hvilket også viser sig i selve tilbagebetalingen af de lånte penge. Som regel bliver du hurtigt gældfri igen, hvis du vælger at optage et quicklån på nettet. Det gør du, fordi løbetiden på lånet ikke strækker sig over mere end 1-12 måneder, afhængigt af lånebeløbets størrelse og din privatøkonomi.

Grunden til at tilbagebetalingsperioden er under indflydelse af din privatøkonomi er, fordi dit månedlige rådighedsbeløb har stor indflydelse på løbetiden. Har du i den kommende periode et forholdsvis stort rådighedsbeløb, er det muligt for dig at afbetale et større beløb i måneden, og dermed bliver lånet betalt af på færre måneder.

Hvis dit rådighedsbeløb omvendt er sparsomt de næste mange måneder, vil du naturligvis kunne afbetale et mindre beløb i måneden, hvorfor løbetiden på lånet bliver længere. Uanset hvad, er det vigtigt at du er realistisk omkring din privatøkonomi, og dermed vælger et lån som matcher din økonomi og dine behov.

Hvordan finder jeg det bedste og billigste quicklån?

I jagten på det bedste og billigste quicklån til nyt gaming udstyr, kan det være en fordel at gøre brug af en sammenligningstjeneste for online lån. En sammenligningstjeneste kan bidrage til at give dig overblik over de forskellige lån, med formålet at du lettere og hurtigere kan navigere mellem lånene og udvælge dem, som matcher dit lånebehov og ikke mindst din økonomi.

Sørg for altid at sammenligne lånene på parametre som:
ÅOP
Rente
Løbetid
Gebyrer
Ved at sammenligne på ovenstående parametre, bliver det lettere for dig at finde det lån som vil være det bedste og billigste for netop din økonomiske situation.