En powerbank er, som navnet antyder, en opbevaringsenhed for energi. Powerbanken kan bruges som en slags “madpakke” med ekstra energi til mobiltelefoner, iphones, tablets, laptops og andre USB-opladelige enheder. Aggregatet består af et batteri og en ud- og indgang til USB-stik.


Udstyret kan fåes i mange forskellige farver og nuancer - disse vil typisk være i den diskrete og klassiske ende (grå og gråblå samt beige og hvide nuancer).

HVORFOR HAR DU BEHOV FOR EN POWERBANK?

En powerbank er praktisk at have for dig, der har brug for altid at have adgang til

Dit USB-opladelige udstyr all day evert day. USB-opladeligt udstyr inkluderer sådan noget som mobiltelefoner og iPads, men også GoPro-kameraer, GPS’er, løbeure og digitale kameraer i almindelighed. Der findes endda powerbanks, der er så kraftige, at de kan bruges til opladning af bærbare computere!

Alt efter hvilke specifikke behov, du har, kan du gå på udkig efter en særlig type af powerbank. Har du brug for hurtigt at kunne lade din mobil/tablet/etc. op? Kig da efter en powerbank der har det såkaldte quick charge. Hvis du har behov for at kunne lade din computer op med din powerbank, bør du gå efter en ekstra stærk model.

Overvejer du at investere i en powerbank, er der forskellige ting, du skal være opmærksom på. Men som et udgangspunkt kan du starte med at stille dig selv en række spørgsmål: Hvornår vil du typisk skulle bruge din powerbank? På rejser eller i dagligdagen? Hvilke enheder vil du typisk skulle bruge powerbanken til? Og hvordan forholder det sig med tid? Har du brug for, at din powerbank kan lade din enhed op med lynets hast? Hvad er dit budget? Skal powerbanken kunne købes på afbetaling, eller kan du betale den med det samme? Desuden, er lækkert design noget, du vægter højt i dine køb af elektronik? Der er mange ting at tage stilling til!

GUIDE TIL KØBET AF DEN RETTE POWERBANK

Nedenfor giver vi dig en guide, som hjælper dig i forbindelse med dit køb af den helt rette powerbank. Vi foreslår tre forskellige typer af powerbanks til tre forskellige typer af brugere - én til den designglade, én til den travle og sidst men ikke mindst; én til den, der bruger sin laptop mange timer om dagen.

Svarer du “ja” til det sidste spørgsmål i det seneste afsnit, er GreyLime Power Stone 101400 mAh powerbank et bud på et godt køb. Denne powerbank har et stilrent og lækkert design ed bløde kurver. Farven er afdæmpet og elegant. Powerbanken er let (den vejer kun 235 gram) og har hele to udgange. GreyLime Power Stone 101400 mAh powerbank er ideel til opladning af mindre enheder som eksempelvis smartphones og tablets.

GreyLime Powerbank +10.000 mAh - 349,-

TIL DEN TRAVLE OG KVALITETSBEVIDSTE

Har du brug for en powerbank, der er super hurtig og effektiv, er PowerCore+ 10050 mAh Quick Charge 3.0 fra firmaet Anker et godt bud på en investering. Denne powerbank er lavet af et firma, der er kendt for sit høje niveau og er markedets mest anerkendte producent af powerbanks. Og med en PowerCore+ 10050 mAh Quick Charge får du rent faktisk markedets hurtigste powerbank. Den oplader smartphones hele fire gange fra 0 til 100 %, og den gør det hurtigt!

Powerbanken i sig selv er også hurtigt opladet - du kan oplade den fra 0 til 100% på ikke mere end tre og en halv time. Aggregatet koster 499 kroner og vejer 240 gram, og med i købet får du - ud over et lækkert design - en stofpose, som du kan lægge din PowerCore+ 10050 mAh Quick Charge 3.0 i, når du er på farten.

Anker PowerCore 10.000 mAh - 349,-

Powerbank til din bærbar/laptop

For dig, der bruge din laptop, mens du er på farten, kan det være nødvendigt med en powerbank, som kan re-charge din computer, når den løber tør for strøm. For dig vil der være brug for en særlig type powerbank af den slags, der kan rumme rigtig meget energi. RAVPower 26800 mAh powerbank kommer med USB-C output til både Macbooks og andre typer USB-C laptops er her et godt bud. Denne powerbankbank har høj konverteringseffektivitet og en kapacitet på 26.800 mAh / 99,16. Wh. Den har to udgange til USB og én indgang micro USB. Opladningstiden er imellem 4 og 5 timer og foregår via USB-C PD input.

Med i prisen får du, når du køber en RAVPower 26800 mAh hele tre kabler: USB-C til USB-C samt 2 USB til micro-USB. Den samlede pris for kabler samt powerbank er 899 kroner.

Powerbanken er holdt I et stramt sort design og den vejer 455 gram.

RAVPower 26.800 mAh - 899,-

Vi anbefaler altid at kigge efter powerbanks på Powerbanken.dk som har en perfect e-mærket score!