Football Manager 2019 bliver lanceret til november og takket være VM 2018 er spillet nok øverst på mange folks lister, når det kommer til fodboldspil.


675
Nordic
699 kr.
1097
Nordic
1489 kr.
849
Nordic
1599 kr.
189
gg
100 kr.
171
x-bet.co
100 kr.

Spillet kan købes på Kinguin.net her

Sega har offentliggjort, at spillet bliver udgivet d. 2. november. Men med offentliggørelsen fulgte også en dårlig nyhed I form af at det er første gang siden 2005, at spillet ikke indeholder ”Manager Man” på forsiden.
Se trailer til FM 2019 her
Den nye tilføjelse til FM serien af spil, siges at blive både større og bedre end nogensinde. Dette skyldes blandt andet, at det er første gang at DFL Bundesligaen officielt er licenseret til spillet, men også fordi at Sega er på vej i mod nye features, nyt udseendes og diverse midler til at gøre FM 2019 til det mest omfattende spil endnu.
Vil du vide mere? Så læs videre I artiklen her og find ud af alt du skal vide om prisen og FM 2019, heriblandt forventede features og en specifik ønskeliste med tilføjelser.
Som tidligere nævnt, er udgivelsesdatoen d. 2. november 2018, hvilket stemmer overens med at november måned generelt set er en måned, hvor der er mange udgivelser. Det betyder også, at spillet lanceres midt i mellem en ny fodboldsæson og juleferien, hvilket betyder at der er fodbold i tv og på computeren! Så bliver det ikke bedre.
Men hvilke nye tiltag følger så med FM 2019?
Det ved vi simpelthen ikke. Pt. er der ingen officielle udmeldinger omkring nye tiltag i spillet – det er dog ikke unormalt. Tilbage i 2016 var det eneste “info” en aprilsnar omhandlende, at vi ville kunne skabe vores egne maskotter, hvilket desværre ikke ikke skete.
Det betyder dog ikke, at der ikke sker noget bag de lykkede døre! I et interview med FourFourTwo afslørede Football Manager skaberen Miles Jacobson nemlig, at de nye tiltag i FM 2019 har været på tegnebrættet i 18 måneder (eller mere):
”An initial feature set was put together for Football Manager 2018 in March last year, so now we’ll have meetings to go through new things we want to happen in the new game.”
Vi er meget spændte på at se, hvad fremtiden og offentliggørelsen bringer af nye features og ikke mindst det nye design. Hvad håber i på?