PUBG turneringen ved dette års NPF er kommet frem til den afgørende fase, eller det vil sige at holdene henover de næste 12 timer skal kæmpe sig igennem 10 games, hvoraf det dog kun er deres 8 bedste games som tæller. Et ret underligt setup i forhold til en finale, da det nu bliver næsten umuligt at følge holdenes placering i de sidste afgørende kampe. 

Beslutningen omkring denne ændring er lavet "lidt under bordet", da det ikke var en del af reglerne op til turneringen, men om det er lavet for at tilgodese de udfald der har været med strømmen, eller andet har spillet ind skal være usagt. 

Et hold som dog må være ganske tilfredse med dette format er TMS Ringsted, de skal nemlig deltage i StarLadder fra kl. 17:00, hvor der skal spilles 6 games. Det betyder at holdet kunne gå hen og misse finalekamp 7-8-9 alt efter hvordan tidsplanen ved NPF holdes.

Favoritterne er fortsat Northern4, qwerty, WHOAREYOU og TMS Ringsted. Men sidstnævnte kan ikke tåle et eneste dårligt game igennem finalen, imens de andre hold godt kan "smide" en enkelt eller to. Northern4 har tidligere vist at de er gode til at udnytte den meget blandede modstand til at hente kills, en taktik som afgjorde HK LAN 2018 til deres fordel. Ved kvalifikationen fik Northern4 også 45 kills i deres 3 bedste games, kontra 22 hos TMS Ringsted

Det er tydeligt at TMS Ringsted holder fast i deres internationale spillestil, imens at Northern4 udnytter det lidt lavere gennemsnitsniveau der er i turneringen.    

I kan "følge" stillingen HER samt se de deltagende hold herunder:   

Northern4 
QWERTY 
In The Mix 
Mix 
zAp_ 
iskold 
Sørby Wildlings 
Worms
WHOAREYOU 
TMS Ringsted E-Sport 
Extempore 
møsmodelhold 
Danelaw 
Straw Hat Crew 
Vafler til aftensmad 
Arisen Gaming

Tidsplanen for finalen er således:

Finalekamp 1: Start 11:00
Finalekamp 2: Start 12:00
Finalekamp 3: Start 13:00
Finalekamp 4: Start 15:00
Finalekamp 5: Start 16:00
Finalekamp 6: Start 17:00

Pause

Finalekamp 7: Start 19:00
Finalekamp 8: Start 20:00
Finalekamp 9: Start 21:00
Finalekamp 10: Start 22:00