Det danske Counter Strike GO hold Astralis er ikke blot verdens bedste hold, de er det også i ganske overlegen stil. Det danske hold fortsætter med at imponere på største vis, hvor de efter den store sejr i Majoren gik hen og vandt i Istanbul, da der var Blast Pro Series.

Turneringen blev sendt på TV2 Zulu, og det var altså ikke engang en uge efter, at Astralis havde taget karrierens blot anden major sejr. Sejren i Blast Pro Series sendte Astralis op på samlet seks trofæer i år, og det er der ingen andre hold, der kan være med på.

Dev1ce følte sig godt tilpas

Astralis-spilleren Nikolaj "Dev1ce" Reedtz der faktisk var den første spiller til at start en Counter-Strike linje på Campus i Vejle, blev kåret som turneringens mest værdifulde spiller. Vejlenseren var helt oppe at køre efter sejren, som var første gang, at Astralis kunne løfte Blast Pro Series trofæet.

"Det her var en fantastisk holdpræstation. Jeg følte mig godt tilpas derude i dag, men jeg kan ikke understrege nok, hvor fedt det er at spille med de her gutter. Vi kæmper alt hvad vi kan i dag, og det er så fedt at kunne løft Blast-trofæet for første gang," lød det fra Nicolaj "Dev1ce" Reedtz i en pressemeddelelse umiddelbart efter afslutningen af turneringen.

Hos bet365 hvor man kan lave online spil på e-sport, er Astralis konsekvent store favoritter i de turneringer, hvor de stiller op. Efter de seneste to sejre ved Majoren og Blast Pro, er Astralis ikke blevet mindre favoritter, og det har man blandt andet kunne se ved deres kampe her under ESL. I denne turnering kom de dog under pres allerede under den første kamp, hvor de mødte kinesiske Space Soldiers.

Astralis kom bagud med hele 12-3 i første map, da de to hold kæmpede på Inferno. Astralis viste dog hvorfor, at de er verdens bedste hold, da de to hold skiftede side. Her fik de først reduceret til 12-10, inden Space Soldiers spillede sig på 14-10. Astralis tog dog fat igen, og fik hurtigt udlignet, inden kamp endte 15-15 og dermed skulle i overtime.

Kan Astralis vinde den næste major?

I januar 2017 vandt Astralis deres første majorsejr nogensinde, og der skulle altså gå lidt over halvandet år mere, før de fik deres majorsejr nr. 2. Det skyldes dog noget turbulens på holdet, da "Kjaerbye" pludselig skiftede til konkurrenterne fra North.

Da Astralis fik styr på tropperne igen, er det kun gået en vej, og de er også favoritter, når der fyres op for den kommende major.

IEM Katowice Major begynder den 14. februar i den polske by Katowice, og den løber til og med den 3. marts hvor der er finale. Hvilke hold der deltager, er endnu ikke tilkendegivet endnu, men det er blot et spørgsmål om tid.

En ting er hvert fald sikkert, det bliver usandsynligt spændende at følge Astralis i den nærmeste fremtid, og se om de fortsat har hvad der skal til, når vi rammer Katowice i februar 2019.


129
Battlefield
368 kr.
111
Call
365 kr.
34
Farming
223 kr.
27
Forza
395 kr.
27
Dakar
268 kr.