Call of Duty: Black Ops 4 er lige på trapperne (udgives på fredag d. 12 Oktober), og det bliver måske et af 2018s største hit. Serien har eksisteret i næsten lige så lang tid som jeg kan huske, men bringer denne gang en del nye ting til bordet, i et forsøg på at genskabe sig selv og stjæle spillere fra de andre battle royale spil. 


108
gg
100 kr.
947
Nordic
1489 kr.
563
Nordic
699 kr.
97
x-bet.co
100 kr.
713
Nordic
1599 kr.

Spillet omfavner på rigtig mange måder det bedste vi kender fra både Fortnite (Det flydende, fejlfrie og fast paced gameplay) og PUBG (Den realistiske grafik). Spillet vil helt sikkert også være en direkte konkurrent til begge titler, men battle royale er fortsat blot et game mode til Call of Duty, så tvivler på at det bliver det bærende element for spillet.

Herunder kan du se lancerings traileren for Call of Duty: Black Ops 4 - Spillet kan købes for 365,- her.

Black Ops 4 har et "specialist" system, som der har været bygget videre på fra Black Ops 3. Udgaven som bruges her i Black Ops 4, virker til at have lånt en del fra systemet som vi kender det ved eksempelvis Overwatch. 

Som spiller skal du nu vælge dit "speciale/ability" som en tilføjelse til den class du spiller, og du har 2 af disse som oplades over tid. Så på mange måder minder det også om din flash eller heal i eksempelvis League of Legends.

Disse abilities kan være alt fra ekstra ammo bags, granatkaster, skjold eller vagthunde. Betydningen for valg af class og abilities får en anelse større betydning i Black Ops 4 end hvad vi har set tidligere, eftersom at man nu er gået ned til 5v5, hvor kombinationen har en større betydning for kampenes udfald.   

Se Black Ops 4 battle royale trailer her:

Call of Duty forsøger at genopfinde sig selv med det nye Black Ops 4, som dog fortsat holder fast i hvad der for nogle gør Call of Duty til det perfekte spil, og samtidig gør at andre bevidst vælger serien helt fra. Spillet er fortsat et særdeles fast paced game, med respawn og en del små maps, som gør der konstant er aktion.