Dag 1 i knockout fasen er nu afviklet, og vi kan konkludere, at Jensen sammen med Cloud9 har kvalificeret sig til gruppespillet. Derudover kan vi glæde os til dag 2 i knockoutfasen, der bliver afholdt søndag.

Første knockout kamp stod mellem Cloud9 og Gambit Gaming.

Dette blev en kamp som Cloud9 trak sig sejrrigt ud af, da de vandt med 3-2 over Gambit Gaming
Cloud 9 var på forhånd udnævnt som kæmpe favorit, men levede ikke helt op til forventningerne om en let sejr. 
Gambit Gaming formåede at lægge pres på deres modstandere og minimere de fejl, der blev lavet mange af i kvalifikationsgruppen. Gambit Gaming formåede også at trække sig sejrrigt ud af de helt store teamfights, hvliket er en ting som Cloud9 i kvalifikationsgruppen, har kunne vende kampene med. Dette er en utrolig vigtig del af grunden til, at denne kamp blev så tæt. Gambit Gaming skal derfor have stor cadeau for at trodse forventningerne og give Cloud9 kamp til stregen. 
Vi kan samtidig glæde os over at have endnu en dansker med i gruppespillet, da Jensen er fast midlaner for  Cloud9.

Anden knockout kamp stod mellem DetonatioN FocusMe og Edward Gaming.

Dette blev en sand ydmygelse for DetonatioN FocusMe, da de tabte med 3-0 i kampe, der alle varede under 30 minutter. Edward Gaming viste her, at alle spekulationer, om at de kunne rystes, og falde sammen, blev gjort til skamme. De dominerede alle tre kampe på samtlige parametre, og viste, at de er berettiget til en plads i gruppespillet. DetonatioN FocusMe må derimod være meget skuffede over deres præstation, da mange forventede, at de kunne give Edward Gaming noget mere modstand, end de gjorde. Dette viser vel bare, at den japanske liga(LJL) stadig har et stykke op til at kunne konkurrere på det højeste internationale plan. 


151
gg
100 kr.
623
Nordic
699 kr.
132
x-bet.co
100 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
784
Nordic
1599 kr.

Den første kamp søndag står mellem G2 Esports og Infinity Esports Kl. 6:00 dansk tid. 

På papiret ser denne kamp ud til at blive den tætteste, af de fire kampe i knockout fasen. G2 Esports så ikke alt for velspillende ud i kvalifikationsgruppen, og havde bl.a. problemer mod SuperMassive
Infinity Esports leverede dette års Worlds hidtil største overraskelse, da de slog Edward Gaming i kvalifikationsgruppen.
G2 Esports går selvfølgelig ind til kampen som forholdsvis store favoritter, men holdet skal ikke tro, at 
Infinity Esports bare bliver en walkover. G2 Esports skal holde koncentrationen 100% og sørge for at komme velspillende ind til gruppespillet. 


Den anden og dermed sidste kamp i knockout fasen står mellem G-rex og SuperMassive Kl. 10:00.

Dette har helt sikkert også potientialet til at blive en tæt kamp. G-rex gik igennem kvalifikationsgruppen ubesejret, og holdet har været meget velspillende. SuperMassive skal sætte deres lid til, at GBM og 
SnowFlower kan præstrere lige så godt, som de gjorde i kvalifikationsgruppen.
G-rex går ind til kampen som favoritter, men SuperMassive kan sagtens lave en overraskelse.

Der er odds 3.00 på SuperMassive på danske spil.
https://danskespil.dk/oddset/esport/league-of-lege...

Alle kampene bliver vist på Riot Games officielle kanal på Twich.

https://www.twitch.tv/riotgames