Vi har nu nået slutningen af kvalifikationsgrupperne til Worlds 2018. Dette betyder, at vi nu kan tage hul på knockout fasen, for at finde de sidste fire deltagere til gruppespillet.
To kampe spilles lørdag, og to kampe spilles søndag.


Den første kamp står mellem Cloud9 og Gambit Esports i en bedst af fem på lørdag Kl. 06:00 dansk tid.

Cloud9 formåede at gå ubesejret igennem deres kvalifikationsgruppe, og endte derfor på førstepladsen i gruppen. De har til tider vist problemer i early game, men har ved hjælp af holdets stærke teamfight set-up altid været i stand til at vende kampene i de afgørende fights.

Gambit Esports gik videre på en andenplads med to wins. De formåede at slå Kaos Latin Gamers i begge kampe og samtidig tabe begge kampe til G-rexGambit Esports blev domineret i begge deres tabte kampe, og har ikke haft behov for at vise meget kvalitet for at slå Kaos Latin Gamers, der på papiret er klart det svageste hold i hele kvalifikationen

Dette er helt sikkert en kamp, som Cloud9 går ind til som storfavoritter. Gambit Esports skal løfte deres niveau markant, hvis dette skal blive en tæt kamp.


713
Nordic
1599 kr.
108
gg
100 kr.
563
Nordic
699 kr.
947
Nordic
1489 kr.
97
x-bet.co
100 kr.

Den anden kamp på lørdag står imellem Edward Gaming og DetonatioN FocusMe Kl. 10:00

Edward Gaming kvalificerede sig på førstepladsen i deres kvalifikationsgruppe med tre wins. De er et meget stærkt hold og består af spillere, der allerede har bevist deres værd på den helt store scene. Deres tredjeplads i LPL i denne sæson viser også, at de kan spille op med de helt store hold.

DetonatioN FocusMe gik videre på andenpladsen fra den samme kvalifikationsgruppe, som Cloud9 blev etter i. De kvalificerede sig ved at slå KaBuM! Esports i en tie-break kamp, da begge hold havde en delt andenplads efter de fire kampe.

Dette er en kamp som Edward Gaminnaturligvis er kæmpe favoritter til at vinde.

DetonatioN FocusMe kan dog håbe på, at Edward Gaming løber ind i nogle problemer, som det kunne ses i deres nederlag til Infinity Esports i kvalifikationsgruppen. 

Det er kun til at gisne om, hvilke faktorer der gør, at Edward Gaming nogle gange falder fuldstændig sammen.

Dette ser jeg dog som en god mulighed for en gambler, der kan lide at tage chancer. Danske Spil har nemlig hele odds 9.00 på DetonatioN FocusMe.

https://danskespil.dk/oddset/esport/league-of-lege…

Hvis du vil have yderligere information omkring slutstillingen i de forskellige kvalifikationsgrupper:
https://www.lolesports.com/en_US/worlds/world_championship_2018/standings/play_in_groups

Alle kampene bliver vist på Riot Games officielle kanal på Twich.

https://www.twitch.tv/riotgames