GLL rullede over skærmene igen i går. Denne uge bød på en diskvalifikation, favoritter i problemer og endnu en stærk dansk præstation.

CIS & Turkey regionen blev der meldt ud, kort tid før kampstart, at holdet Free_Agents var blevet diskvalificeret. GLL begrundede denne beslutning med beviser på account sharing, hvilket altså er et brud på deres turneringsregler. To af holdets spillere, AmerouuS og Ameflowerr, modtager et ban på ét år for account sharing, mens holdkammeraterne JestkiyH1pstv og KPOKODILDO kan "nøjes" med seks måneder, for vedvarende kendskab til denne overtrædelse. Holdet, der lå på en samlet tredjeplads, er naturligvis blevet fjernet fra ranglisterne efterfølgende.
Alt imens vandt Team Unique regionens fjerde uge.

I den europæiske region, var storfavoritterne Team Liquid i problemer. Én chicken dinner, efterfulgt af tre elendige runder betød, at NiP overtager den samlede førsteplads. Det var dog et tredje hold, nemlig FaZe, som løb med denne uges sejr - de rykker op på en fjerdeplads.
Alle de danske deltagere havde heller ikke den bedste uge. Savage på Elgiganten Gaming og hamster/bjorN Loot Goblins holder fast i deres plads i Alpha divisionen, men Ziphon og G2  desværre en tur ned i Bravo. Hernede slutter de sig til Odense Esport og Ambush Esport i svært selskab. De to hold sluttede ugen på en ottende- og niendeplads. 
En overraskelse i EU-regionen er fortsat Pittsburgh Knights' svingende præstation. Endnu et skuffende resultat bliver lagt til forrige uges. Holdet har stadig den europæiske titel, da de vandt regionen under GLL sæson 2, men som det ser ud nu, kommer den til at skifte hænder. 

I Americas regionen hænger det danske flag dog højt, efter Team Dignitas og GustavQQ/Wookiebookie tog førstepladsen efter ugens fire runder. Til gengæld havde BALLOC og Ghost Gaming besvær med at finde fodfæste i gårsdagens runder. 


784
Nordic
1599 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
132
x-bet.co
100 kr.
151
gg
100 kr.
623
Nordic
699 kr.