Worlds er den årlige turnering afholdt af Riot Games, hvor der skal dystes om at kunne kalde sig verdens bedste League Of Legends hold. Worlds 2018 bliver afholdt i Sydkorea, og varer fra den 1. oktober til den 3. november.

12 hold har kvalificeret sig direkte til gruppespillet på forhånd.
16 hold skal deltage i gruppespillet, så der skal findes yderligere fire hold.
Disse fire hold skal findes blandt de tolv hold, der ikke har kvalificeret sig direkte til gruppespillet.

Disse 12 hold bliver delt ind i fire grupper, hvor hvert hold møder hinanden to gange. Top to i alle fire grupper går videre til knockout runden, hvor alle ettere skal møde en toer i en bedst af fem om at kvalificere sig til gruppespillet.

I gruppespillet bliver de 16 hold, der har kvalificeret sig inddelt i fire grupper, hvor holdene også møder hinanden to gange. De to bedste i hver gruppe går videre til kvartfinalerne, hvor der bliver spillet bedst af fem. Herefter kommer semifinalerne og finalen, som også bliver afgjort ved en bedst af fem.

De to første runder af kvalifikationen til gruppespillet er blevet afholdt, og den tredje runde startede onsdag. Disse to runder har budt på nogle overraskelser, og vi har set svage sider fra forhåndsfavoritterne.


G2 Esports, der har kvalificeret sig fra regionen EU, har fået en blandet start på dette års Worlds, og vil helt sikkert forsøge at løfte niveauet og vriste førstepladsen ud af SuperMassive’s hænder.

C9 fra NA har kvalificeret sig til gruppespillet ved at gøre rent bord, og gå ubesejret igennem gruppen med fire wins. De har vist godt spil, og de har bevist, at de har en plads blandt de 16 bedste hold i verden.

Gambit Esports fra EU har også kvalificeret sig til gruppespillet på en andenplads med to wins. De har spillet meget svingende, og får det højst sandsynligt meget svært I gruppespillet.


Alle kampene bliver vist på Riot Games officielle kanal på Twich.
https://www.twitch.tv/riotgames

Kampene der kan følges i morgen er: 

Kl. 10:00  Supermassive  vs. G2 Esports

Kl. 11:00   Infinity Esports vs. Edward Gaming

Kl. 12:00  SuperMassive   vs. Ascension Gaming 

Kl. 13:00  Infinity Esports vs. Dire Wolves

Kl. 14:00  Ascension Gaming vs. G2 Esports

Kl. 15:00  Edward Gaming vs. Dire Wolves


97
x-bet.co
100 kr.
563
Nordic
699 kr.
713
Nordic
1599 kr.
947
Nordic
1489 kr.
108
gg
100 kr.