Vi er endelig (vil en del nok sige), kommet over kvalifikationen ved DPL #2. Tilsammen så har de 16 kvalificerede hold, spillet intet mindre end 2.000 kampe under kvalifikationen. Men nu skal vi istedet til at have kåret en vinder af turneringen, og finde frem til fordelingen af de 15.000 DKK!


132
x-bet.co
100 kr.
151
gg
100 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
784
Nordic
1599 kr.
623
Nordic
699 kr.

Først og fremmest skal vi selvfølgelig have præsenteret hvilke 16 hold vi skal se kæmpe i de 4 finale runder, hvor af den første allerede spilles på torsdag d. 4 Oktober kl. 19:00. Alle kampe i finalen kan følges på Twitch.tv hvor det vil være Jafet som guider os sikkert igennem turneringen.

Det lykkedes desværre ikke Ambush Esport at komme med i finalen, og det er selvfølgelig en skam for DPL, men med deres præstation i Norge så er der ikke meget at være ked af der. Både Runes sjakaler + Ambush Esport er med på listen, da de står i standby position, såfremt at en eller flere af de kvalificerede hold, ikke møder op til finalen.

Kaptajnen fra hvert hold skal joine vores discord som er lavet til formålet: https://discord.gg/Vdcw3ve (Dette link er kun til kaptajner, og vi kicker alle personer som ikke skal deltage)

Mulighed for tilføjelse af 1 standin (Mail information til [email protected])
Hvis i ønsker at spille finale kampene fra anden account (Mail information til [email protected])