Endnu en uges GLL er blevet spillet, og mens der intet vildt er sket i EU eller NA er der bestemt noget at snakke om i CIS-regionen.

Det er fortsat underdogs, der ugentlig præstere bedst i turneringen. Holdene RandomFriends og Free_Agents gør i hvert fald deres for at skabe opmærksomhed og interesse fra potentielle organisationer. Holdene lå nummer et og to i denne uge og ligger, i alt, henholdsvis på en første- og tredjeplads efter tre uger i alpha divisionen. 

I Europa er Team Liquid tilbage på et dominerende niveau, da de nu har haft lidt tid til for alvor at vænne sig til at spille med deres manager Mista. Efter Scoom forlod holdet har de været på jagt efter en ny fjerde mand, men alt tyder på at den rette person endnu ikke er fundet. Liquid vinder ugens anden runde på Erangel med 12 kills. Sambty var dødbringende med sin AWM + silencer, mens Mista sørgede for god støtte. 

Og netop Scoom, og hans hold The Reckoning, leverede skuffende resultater i denne uge. Holdet, som ellers vandt uge et, placerede sig blandt de nederste fire, og må altså ned og spille i bravo divisionen. Nede i bravo havde Ambush Esport og Odense Esport heller ikke en god uge - holdene slutter på en 9. og 12. plads. Til gengæld sikrede Elgiganten Gaming, og Savage, sig en samlet førsteplads efter de fire runder, hvilket betyder at de spiller alpha næste uge. 
De bedste placerede danske spillere er dog fortsat ZiphON fra G2, samt hamster og bjorN fra Loot Goblins. Begge hold spiller alpha, og G2 udnyttede denne uges fjerdeplads til at kravle op i den samlede top 10. G2 blev snydt for en Chicken Dinner i denne uge, da NiP slog dem i rundens sidste duel 4v4. Det tidligere WTSG mandskab - hvor Larsen huserede -, der nu spiller for den svenske organisation, vandt med 17 kills. 

Den samlede stilling for Europas alpha division er nu:

I NA-regionen skete der heller ikke nogle store forandringer. Tempo Storm blev den samlede sejrsherre i denne uge, men Optic Gaming og Ghost Gaming - med BALLOC - sidder fortsat solidt plantet på første- og andenpladsen. Team Dignitas, med GustavQQ og Wookiebookie, holder sig fortsat inden for top fem, mens Cloud 9 og Stab røg længere ned af ranglisten efter en skuffende uge. Der er dog fortsat tre uger at forbedre sig på, så intet er sikkert endnu.


129
Battlefield
368 kr.
34
Farming
223 kr.
27
Dakar
268 kr.
27
Forza
395 kr.
212
PUBG
110 kr.