DPL #2 Kvalifikationen har været kørende i ca. 25 dage, og har haft deltagelse af 56 danske hold, men vi er nede på 53 aktive hold på nuværende tidspunkt. Med ca. 1 uge tilbage af kvalifikationen, begynder vi efterhånden at kunne sætte navne på nogle af de deltagende hold. 

Når vi siger "ca. 1 uge", så er det fordi vi ikke ved præcis hvornår PUBG vælger at afslutte sæson 9. Hvis man ser på de sidste sæsoner kunne det meget vel bliver allerede torsdag d. 27/9, men under alle omstændigheder så stopper kvalifikationen senest d. 1/10 kl. 00:01. 

Blandt de 16 finalister kommer vi givetvis til at finde en håndfuld af Danmarks bedste hold, heriblandt:

TMS Ringsted
Northern4
Ambush Esport
WHOAREYOU

De har alle holdt en høj win%, og har derfor ikke behøvet at spille mere end 60-80 kampe, kontra flere af de nye danske hold i top 16 som p.t. er på 90-140. DPL #2 bliver derfor et fantastisk mix af danmarks bedste, en række af virkelig dygtige underdogs, og helt nye hold som ønsker at prøve kræfter på allerhøjeste niveau. SE LIVE STILLINGEN HER.   

Lineup låses
Kl. 20:00 i morgen låser vi dog jeres lineup, så hvis i ikke er sikre på at i har det endelig hold klar til kvalifikationen, skal i have foretaget jeres udskiftning med det samme. Således kommer der ingen overraskelser i den sidste og afgørende del af DPL #2 Kvalifikationen.