Det lykkedes alle favoritterne at komme igennem kvartfinalen, og således venter der os 2 meget spændende semifinaler fra kl. 17:15 i dag. Opgøret imellem Astralis og Liquid er næsten blevet en klassiker, og samtidig skal Janko "YNk" Paunović forsøge at guide det nye MIBR forbi verdens nr. 2, når de møder Natus Vincere.  


623
Nordic
699 kr.
151
gg
100 kr.
784
Nordic
1599 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
132
x-bet.co
100 kr.

In-game leader - Lukas “gla1ve” Rossander havde følgende at sige omkring kvartfinalen og den kommende semifinale:

Det var helt som forventet vanvittigt spændende. Vi følte flere gange, vi var ovenpå, men i perioder blev begge maps virkelig tætte. Jeg er selvfølgelig super glad for, at vi holder hovedet koldt i de afgørende faser, specielt i andet map, hvor vi er bagud 10-5 og så vinder 9 runder i streg, før de får en enkelt runde mere.
Vi mærkede virkelig opbakningen fra de mange danske fans, og dem bliver der brug for igen! Der venter nu en fed semifinale mod Liquid - måske turneringens bedste og mest spændende kamp. Vi har revanche til gode fra tidligere i turneringen og jeg kan godt love vi forbereder os til fingerspidserne! Vi er sultne efter at få en sejr over dem, men vigtigere - vi SKAL i den finale.

Programmet for aftenens kampe ser således ud (Odds på kampene HER):

Kampene kan følges på Twitch.tv som vi kender det normalt, men du har også mulighed for at følge det inde på dr.dk. Her står det danske makkerpar i form af JERN og rizc klar, under kyndig styring af Josefine Høgh.