Turneringen er ved at nå slutningen, men først skal vi lige igennem kvartfinalerne, semifinalerne og - selvfølgelig - den store finale som alle går og venter på. 

I dag starter kvarfinalerne i The New Champions stadiet. Kun otte hold kom igennem fra Legends stadiet, efter nogle intense kampe. Danske Astralis er fortsat at finde i turneringen. Med en 3-1 record bevæger de sig ind i det sidste stadie i midten af flokken. compLexity Gaming og Team Liquid ser derimod meget stærke ud, med 3-0 resultater og en solid Round Difference (RD) - de er nemlig ikke gået ret meget over de 16 vindende runder, ved hvert opgør.

Som sagt starter kvartfinalerne i dag. De fortsætter til og med i morgen, hvor Astralis og FaZe Clan møder hinanden - dette bliver omkring 20:45 om aftenen. Det bliver en spændende kamp, med danske ansigter på begge sider. Alle deltagende hold kan ses i dette skema:

Semifinalerne bliver spillet på lørdag, den 22. september, hvorefter vinderne mødes i finalen søndag. Alle kampe - inklusiv finalen - spilles i et BO3 format. 

Første opgør ved Champions stadiet bliver BIGCLAN vs Natus Vincere. Se med på FACEIT's twitch-kanal, fra 16:15 dansk tid.