Under PGI 2018 blev det offentliggjort at PUBG lancerer en kæmpe liga i stil med hvad vi ser ved eksempelvis League of Legends og Overwatch. Formatet og reglerne skulle dog være knap så "amerikanske", og i stedet være et lidt mere klassisk esport setup. Men nu er PUBG Esports kommet med deres første 2 regler for deltagelse i turneringerne:


221
Nordic
1099 kr.
286
Nordic
699 kr.
518
Nordic
1489 kr.
345
Nordic
1599 kr.
278
Nordic
1449 kr.

Det er vigtigt at huske dette "kun" omhandler de turneringer som PUBG selv er en del af, men eftersom at PUBG Global bliver det bærende miljø for alle de professionelle hold, så bliver de nød til at følge trop. Reglerne er ikke specielle for PUBG, og mankan finde lignende eller de samme regler i eksempelvis LCS og Overwatch League.

Et hold som Ghost Gaming med BALLOC og Turtle har bestået af 2 danske og 2 amerikanske spillere, men vil nu istedet skulle bestå af 3 fra EU og ligeledes flytte til EU regionen, ellers skal danskerne til at finde nyt hold. 

Det samme gør sig gældende for Team Dignitas der ligeledes består af danskerne WookieBookie samt GustavQQ og 2 amerikanske spillere. Så her skal der også træffes en beslutning om man satser på EU regionen eller NA.

Disse regler vil uden tvivl sætte gang i en del rokader og måske sammensættes der også helt nye hold.