I sidste uge lykkedes det Odense Esport og Ambush at komme videre til gruppespillet ved GLL sæson 3. Dette alene er en kæmpe præstation, med tanke på at næsten samtlige tophold fra hele europa deltager i kvalifikationen, og nu har vi altså 2 danske hold blandt de sidste 32. 


621
Nordic
699 kr.
149
gg
100 kr.
131
x-bet.co
100 kr.
781
Nordic
1599 kr.
1028
Nordic
1489 kr.

Odense Esport har dog haft svært ved at finde frem til deres 4. mand, og måtte gøre brug af PremiBG ved kvalifikationen i sidste uge. Selvom det var i absolut sidste øjeblik at PremiBG trådte til som 4. mand til kvalifikationen, så lykkedes det Odense Esport at klemme sig ind i top 5, og nu er PremiBG altså blevet fast mand på det "fynske" hold.

Odense Esport:
HjortdaIN
Krillian
Laroan
PremiBG
DAVEN (Team Manager)

HjortdaIN

Vi har valgt at tage PremiBG ind da vi ser et stort potentiale i ham som indtil nu har forblevet uberørt. Vi har i den senere tid struggled med en for passiv spillestil og har derfor været på udkig efter en ret aggressiv spiller, vi tror på at Premi kommer med de helt rette elementer hvad det angår. Han er en spiller med et kæmpe aim og en aggressiv spillestil som matcher den profil vi har ledt efter. Premi har ikke tidligere spillet competetive med et fast team men han har bevist han kan konkurrere med de bedste i scrims og til GLL kvalifikationen. Med dette nye line-up sigter vi efter at komme blandt top 16 i EU og vores mål til GLL er derfor ikke ændret med tilføjelsen af Premi. Vi sigter selvfølgelig efter at komme til LAN men hvis man skal se det lidt mere kortsigtet på det vil vores mål være at komme i Alpha division og forblive der. 

PremiBG

Det er ved at være noget tid siden jeg har været inde i den comptetitive scene i pubg, efter min pause fra spillet grundet min pc var for dårlig til at spille det. Jeg tror jeg vil underperform i starten da jeg har været væk fra den comptetitive scene i den mængde af tid, men senere hen efter jeg vil have fået den erfaring tilbage og mere oveni vil jeg være en spiller der kan tilbyde noget på holdet.
Jeg regner med at Odense Esports vil perform som de altid gør, tænker først at vi kommer til at se bedre resultater når jeg er kommet mere ind i det da jeg skal ind i deres taktiker og at vi måske skal ændre spillestillen, jeg ser stærkt til en god fremtid for os som et hold. 

Holdet kan følges ved GLL som spilles fra kl. 20:30-00:00 i aften, hvor begge de danske hold skal starte deres deltagelse i Bravo, og dermed kæmpe sig frem til Alpha og forhåbentlig en stor del af præmiepuljen.

Følg kampene på stream herunder: