Da majoren i London blev skudt i gang sidste onsdag, begyndte vi på ét af tre stadier. Med første stadie - New Challengers - konkluderet, gælder det nu andet stadie fra i dag af og frem til den 16. 

Hvem deltager så, spørger du måske. Jo, udover de otte hold, der kvalificerede sig gennem det første stadie, træder de otte bedste hold fra årets tidligere major i Boston, nu ind i turneringen. De siddende Legends er:

Dermed får vi  karrigan at se, når han og FaZe Clan har deres første kamp mod Big Clan, i dag omkring kl. 14 dansk tid. Du kan se dagens skema her.

De resterende otte hold, der kvalificerede sig gennem det første stadie, tæller nogle meget stærke hold. På trods af en god indsats, blev størstedelen af de danske spillere sorteret fra under New Challengers stadiet - fra 17 ned til fem spillere. Kun ét hold - men nok også det stærkeste danske - står tilbage. Det er selvfølgelig Astralis. Med en 3-1 record, kom de igennem nåleøjet sammen med:

Team Liquid og Ninjas in Pyjamas var de eneste hold, der gik igennem stadie ét ubesejret. Dernæst kommer Astralis, compLexity Gaming og HellRaisers med en 3-1 record, BIG, Vega Squadron og Tyloo afrunder de kvalificerede hold med en 3-2 record. 
Den største overraskelse i turneringens første del, var nok at Vega Squadron slog North ud i runde fem - i en BO3. Den danske lineup så ellers stærke ud op til kampen, efter de slog Virtus Pro og Rogue ud. 
De første dage bød også på nogle uhyre lange kampe. To gange 28-26 blev det til på den samme dag, og begge runder var med danske hold; Astralis (26) vs NiP (28) og Tyloo (26) vs OpTic (28). 

Nu gælder det så stadie to, hvor holdenes mål selvfølgelig er at erhverve - eller generhverve - sig titlen som New Legend. Ud af de 16 deltagende hold, er der nemlig kun otte der vil blive udråbt som New Legends, og gøre sig fortjent til en finaleplads. 
Se med i morgen fra kl. 11, på FACEIT's twitch-kanal.


149
gg
100 kr.
1028
Nordic
1489 kr.
131
x-bet.co
100 kr.
781
Nordic
1599 kr.
621
Nordic
699 kr.