Hvis du ofte spiller spil på din computer, så har du måske en ide om, hvilket spil, der er det mest spillede spil i hele verden. Er det World of Warcraft? Måske DOTA eller Call of Duty? Nej, pladsen om det mest spillede spil går til League of Legends! I 2012 var der hele 35 millioner der var i gang med dette spil på verdensplan, hvilket er et imponerende højt tal.

Modstand der er svær at modkæmpe

Hvis du ønsker rigtig modstand efter mange år med gaming, så er det formentlig League of Legends, der kan tilbyde dig dette. Her er der trods alt utrolig mange andre gamere, der er blevet dygtige med årene og ligefrem kan tjene penge på deres talent. Det kan også tænkes, at du har fået nok af det spil, du i forvejen har spillet uendelige af timer af, og så kan det være en ide at opsøge nye spil, der kan give dig nye udfordringer.

Skal egen hjemmeside være din nye udfordring?

Er du en person, der generelt godt kan lide at arbejde med din computer og IT, så kunne det muligvis være en ide, hvis du gik i gang med din egen hjemmeside. Det kan også være meget underholdende at bygge sådan en op fra bunden, og så kan du få lidt andet at se til end spil. Hvis du godt kunne tænke dig at gå i gang med en hjemmeside, så er det vigtigt at have din hosting på plads, da du skal finde ud af, hvad du forlanger af dette. På https://findwebhosting.dk/webhotel kan du finde en god oversigt over, hvilke muligheder der er rundt omkring på markedet. Dette er første skridt for at gøre din egen hjemmeside til en virkelighed, så start endelig her!


131
x-bet.co
100 kr.
1028
Nordic
1489 kr.
149
gg
100 kr.
781
Nordic
1599 kr.
621
Nordic
699 kr.