Det TMS Ringsted hold vi så i aktion ved HK LAN for små 2 uger siden, er ikke længere at finde blandt den danske PUBG scene. Det sker efter, at 2 af spillerne valgte at trække stikket, og fremfor at finde erstatninger og en ny sammensætning, valgte man istedet at hente et nyt hold ind. 


1097
Nordic
1489 kr.
189
gg
100 kr.
675
Nordic
699 kr.
171
x-bet.co
100 kr.
850
Nordic
1599 kr.

Det er drengene, der spillede under navnet aceBy til HK LAN 2018, valget er faldet på. Holdet fik en 3. plads efter meget tæt kamp med Odense Esport om 2. pladsen, og trækker på talent samt international erfaring. 

TMS Ringsted E-Sport

PONYRIDEREn (In-game leader)
FeverishTV (2. caller)
mud0w
Glorious

Hvorfor udskifter i hele holdet på TMS Ringsted? (Claus Agergaard / Manager, sponsor- og pressechef.)

Efter HK LAN opsagde 2 af spillerne deres aftale, og således stod vi med kun 2 spillere tilbage. Men det var ikke muligt at lave en ny sammensætning som vi var tilfredse med, og derfor blev det istedet en løsning hvor vi fandt 4 nye spillere i stedet. Der var også forståelse for denne beslutning fra vores 2 tilbageværende spillere i truppen. Claus Agergaard / Manager, sponsor- og pressechef.

I har tidligere haft meget konkrete mål for holdet, nu opruster i voldsomt, så hvad er jeres nye mål? (Claus Agergaard / Manager, sponsor- og pressechef.)

Vi fastholder de mål som vi havde for projektet fra start, da disse allerede var ambitiøse fra start. Det kan dog være at målene ændres hen af vejen, men en top 5 som minimum ved NPF er fortsat et krav

Er dette et langsigtet projekt? (Claus Agergaard / Manager, sponsor- og pressechef.)

Vi har en både 6 måneders og 2 års plan for holdet, og selvom vi har lavet en opjustering af holdet så holder vi fast i de mål og ambition som vi havde før vi fik de nye spillere tilføjet til dette lineup. 

Hvad siger du til at starte endnu et dansk eventyr? Efter CPH Flames virkede du ret målrettet på at finde noget internationalt igen? (PONYRIDEREn)

Det var også helt bevidst at jeg kiggede efter noget internationalt lige efter Copenhagen Flames, men det giver bare noget ekstra ved kommunikationen at vi er rent dansk hold kontra de internationale sammensætning. Så jeg er faktisk rigtig glad for at være en del af et rent dansk hold igen.  

Du kom fra Alliance, gik til CPH Flames og er nu ny mand ved TMS Ringsted. Er dette et permanent ophold for dig, eller "blot" et trappetrin på vej mod noget større? (FeverishTV) 

Vi er alle klar på dette projekt og det er ikke et midlertidigt ophold for mig hos TMS Ringsted. Organisationen er meget professionelle omkring alt hvad de foretager sig, og der er gode forbindelser omkring organisationen som gør at dette kan udvikle sig til noget rigtig godt.

Hvordan bliver det at skulle være en del af TMS Ringsted og dermed et fast hold, og ikke bare være Mud0w og Glorious? 

Mig og mud0w har spillet sammen i rigtig mange turneringer, helt tilbage fra DPL 1. Vi havde hele tiden et ønske om at komme videre til et fast hold. Vi ved godt at PONYRIDEREn og FeverishTV er på et andet niveau, men det er en rigtig cool chance vi får her. Jeg bliver dog nød til at ændre min prioritering lidt, for vi er nød til at bruge tid på pracc kontra stream en del af tiden, da jeg også har arbejde og en kone som skal prioriteres. (Glorious
Grunden til at jeg har spillet som mix tidligere, er at jeg ikke har haft chancen for at spille sammen med nogle gode nok spillere, og samtidig har mit arbejde stjålet rigtig meget af tiden. Men med nyt arbejde har jeg fået mere tid til at spille under en organisation, og så kan jeg spille sammen med PONYRIDEREn og FeverishTV som er virkelig gode, og samtidig holder mig og Glorious sammen. Men jeg kommer også på samme måde som Glorious til at skulle ændre lidt i min tidsplan for at kunne nå det hele. (mud0w)

Holdet kan ses til NPF d. 12-14 Oktober, hvor man holder fast i målsætningen om minimum en top 5 placering. Dette hold bør altid gå ind til en dansk turnering med ambitioner om en top 5, og på samme måde som vi så Ambush og Odense Esport kvalificere sig til GLL i sidste uge, så vil det også undre mig, hvis ikke TMS Ringsted bliver set i flere internationale kvalifikationer henover de næste måneder.

Afsluttende kommentar fra Claus Agergaard / Manager, sponsor- og pressechef:

I TMS Ringsted vil vi gerne bundle vores ting, og således har vi landet en aftale som både giver mulighed for eksponering igennem esport, men også den mere traditionelle eksponering som vi kender det fra håndbold kan være på tale, og således kan vi tilbyde vores to nye sponsorer PLAYGAMES og HUNGRY noget ganske unikt.