FACEIT's Major i London, er det 13. Counter-Strike: Globale Offensive mesterskab, der sponsoreres af Valve - og den anden Major i løbet af 2018. Præmiepuljen består igen af hele 1.000.000$ - præcis som det har været siden MLG Columbus i 2016 -, og det samme 24-holds format, som blev brugt tidligere på året i Boston, vil blive anvendt endnu en gang. 

Odds på Astralis ved Majoren her!

Danmark er også mere end tilstede ved eventet. Ved denne major er der nemlig flest danskere, hvis vi kigger på alle deltagende spilleres nationalitet. Der vil være 17 danskere tilstede - fordelt på fem hold - hvilket er seks spillere mere end ved majoren i Boston. Der er fortsat fuld dansk line-up på OpTic GamingAstralis og North, og samtidig har vi én spiller på henholdsvis Rogue (cadiaN) og FaZe Clan (karrigan).

Hvor finder majoren sted?

FACEIT, som fik rettighederne til at afvikle eventet, har valgt at holde det i London. Det bliver den første CSGO major i Storbritannien. The Twickenham Stadium kommer til at huse turneringens to første stadier, hvorefter finalekampene spilles på SSE Arena i Wembley.

Hvad er turneringens format?

Majoren har 24 deltagere. 

De otte bedste hold fra majoren tidligere på året - E-League Boston - deltager som Legends. De øvrige hold fra Boston vil deltage som Boston's Fallen Challengers, og de otte hold, som har kvalificeret sig uafhængigt af Boston, vil deltage i London som Minor's Champions

The New Challengers - dette stadie består af 16 hold (Boston's Fallen og Minor Champions. De vil spille under det man kalder for et Swiss format hvor de først, ved en tilfældig lodtrækning, får tildelt en modstander og derefter spiller mod et hold med samme resultat som man selv har. Altså vil de otte hold, som vinder deres første kamp, skulle stå over for hinanden og ligeledes vil de otte tabende hold kæmpe mod hinanden. Efter de to første kampe, vil de hold, som indtil videre står med et 1-1 resultat blive sat mod hinanden. Dette vil foresætte indtil et hold enten vinder eller taber tre kampe. Vinder man tre kampe har man kvalificeret sig til den næste runde, mens tre nederlag resulterer i en direkte elimination.

The New Legends - turneringens næste stadie består også af 16 hold. De otte hold, der gik videre fra det forrige stadie som New Challengers, vil slutte sig til de stærkeste hold fra majoren i Boston - the Legends. Formatet i dette stadie er præcis det samme som i det foregående. De otte hold, der kvalificerer sig, vil blive flyttet til det Champions-stadiet.
Fordelingen af holdene sker efter Buchholz-systemet, der er kendt fra skak. Systemet skal sørge for, at kampe som den berygtede Astalis - SK kvartfinale ved PGL majoren i Krakow sidste år, ikke finder sted igen. Begge hold havde en højere Buchholz score end North, hvilket betød at enten Astralis eller SK skulle have mødt Virtus Pro i kvartfinalen - ikke North. Buchholz systemet kortlægger nemlig turneringer på en måde, hvor man kan regne sværhedsgraden ud på den "rejse", som de forskellige hold har været på. Dermed kan man bedre afbalancere kampe og gøre det hele fair for alle. 

The New Champions - det sidste stadie vil blive spillet som et almindeligt single elimination slutspil. En lodtrækning vil stille de otte resterende hold over for hinanden i kvartfinalerne. De fire vindere rykker videre til semifinalerne, og de to vindere derfra, vil spille mod hinanden i finalen. 

Hvornår finder det sted?

Majorens første stadie - New Challengers - starter i dag med den første kamp fra kl. 11; Rogue vs Space Soldiers, og slutter efter kampen mellem Astralis og compLexity Gaming, der starter omkring 21:30. Turneringens tidsplan kan følges løbende på FACEITs hjemmeside

Overordnet kan skemaet stilles op således:

New Challengers: 05. - 09. september.

New Legends: 12. - 16. september.

New Champions: begynder den 20. september.

Finalen: turneringens afsluttende finale spilles den 23. september.

Hvor kan jeg følge med i turneringen?

FACEIT har sørget for rigelig med muligheder for at følge med hjemmefra. Ejer du CSGO, kan du følge eventet inde i spillet, og som altid vil der være dækning over YoutubeTwitch og Steam.tv

Det vil også være muligt at samle FACEIT point og in-game drops i spillet, under eventet. FACEIT point optjenes ved at se eventet over YouTube Gaming. Husk at linke din FACEIT account til din YouTube Gaming account. 
Vil du hellere have in-game drops? Så følg med på GOTV eller via en Twitch account, hvor din steam profil er tilknyttet. 621
Nordic
699 kr.
149
gg
100 kr.
1028
Nordic
1489 kr.
131
x-bet.co
100 kr.
781
Nordic
1599 kr.