Der spilles i øjeblikket GLL kvalifikation, som er den vel nok største internationale liga indenfor PUBG. Det er en kvalifikation som mere eller mindre alle danske og udenlandske PUBG hold deltager i. GLL runde 3 blev spillet igår aftes, og vi havde flere danske hold med i puljen, men i sidste ende lykkedes det kun for Ambush at komme videre fra runde 3 til Promotionals


51
x-bet.co
100 kr.
69
gg
100 kr.
484
Nordic
699 kr.
599
Nordic
1599 kr.
814
Nordic
1489 kr.

De sluttede på en samlet andenplads i deres gruppe, kun overgået af holdet The Reckoning, som også består af nogle tunge spillere: Raphyyy (stand-in for Method), Shiv (tidligere Vitality spiller), Scoom (som lige er stoppet hos Liquid) og en anonym spiller - måske de er ved at lægge grundlaget for et nyt power-hold?

Det er dog ikke kun Ambush som har muligheden for at komme videre til hovedturneringen ved GLL, da Northern4 samt Odense Esport hopper direkte ind i "promotionals" grundet tidligere resultat. Men med mindre end et døgn til start på turneringen, har Odense Esport mere end alvorligt svært ved at finde frem til en 4 mand, og således skal vi nok sænke forventningerne til holdet en hel del. Det ligner dog umiddelbart at det bliver PremiBG som kommer til at agere 4 mand for holdet. Det gør det heller ikke bedre at holdet er landet i gruppe med stærke hold som Alliance, Chaos Esports Club (en af deres spillere tog sølv ved Broadcaster Royale i sidste uge) og The Reckoning som vi nævnte tidligere. 

Vi har ligeledes også danske spillere at finde på Qwerty, således at vi i gruppe 2 har dobbelt chance.

De to danske holds grupper ser således ud:

Northern4

AMBUSH Esport

Odense Esport

Gruppe 3

Promotionals spilles over 2 dage (5+6 September), og det er kun de 5 bedste hold fra hver gruppe som går videre til GLL. Så hvis det lykkedes et dansk hold at komme videre til hovedturneringen vil det være en stor bedrift.