Så kom dagen for afgørelsen af Broadcaster Royale ved PAX West i Seattle. 40 duos - 80 spillere - og 300.000$ i præmiepenge. Med samme format som i finalens gruppespil, blev taktikkerne lagt og aimet finpudset, før det gik løs på spillets tre maps. Forud for runderne blev der udpeget nogle favoritter - fanfavoritter såvel som favoritter baseret på deres præstationer og evner. To duos, der blev nævnt flere gange, består begge af professionelle spillere. Fuffenz og Ewanng fra ASM, samt Sacriel og Break fra The Kingsmen.

Dog ville man heller ikke blive erklæret skør hvis man valgte at sætte sine penge på WackyJacky101 og sprEEEzy fra Camp2Win. Deres førsteplads i gruppespillet taler for sig selv. 

Med analyserne på plads, kunne finalen skydes i gang.

Runde 1 - Sanhok

Det blev også én af favoritterne, der tog den første Chicken Dinner i dag. Fuffenz og Ewanng vinder med 8 kills på Sanhok.

Runde 2 - Erangel

Dtreatsx og Scurry (Lambo Killers) vinder runden på Erangel. Duoen tog en samlet femteplads i gruppe A, så de har bestemt evnerne til at konkurrere om førstepræmien.

Runde 3 - Sanhok

Xargon og Ko0416 fra SKR vinder runde 3. Efter to dårlige runder fortalte de at de nulstillede deres mindset og ændrede deres strategi. De gik fra at spille zonernes midte, til at spille kanterne og bruge flanks i deres offensive rotationer - hvilket altså virkede for dem.

Runde 4 - Miramar

Koreanske 2mae og Juneptv fra J.Mae tager en Chicken Dinner i fjerde runde. 2mae er en af finalens eneste kvindelige spillere og samtidig en top-fragger med et solidt aim.

Runde 5 - Sanhok

Cozyy og Zoidm8 (Zodzyy) vinder turneringens sidste runde med 11 kills - 9 af dem sad Zoid med, efter en suveræn runde. Han sikrede også duoen sejren, efter han slog Xargon og Ko0416 fra SKR i en 1v2. 

Efter de sidste point blev talt sammen, blev vinderne selvfølgelig annonceret og hædret. Den thailandske duo 68+1 tager bronze ved eventet - og en pengepræmie på 20.000$, favoritterne fra ASM vinder sølv, og 25.000$, mens den franske duo Les Krotins tager guldet og førstepræmien på 55.000$. 
Gutterne, THZ og Dahmien7, fra Les Krotins er heller ikke nye navne inden for professionelt PUBG. THZ vandt guld i duo TPP til Gamescom 2017, da han sammen med en ven stillede op som Suisse My Baguette. I år var det så Dahmien7's tur til at vinde ved Gamescom. Han vandt guld - og 83.102$ - i den såkaldte Omen Challenge. Kort sagt gik det ud på at eliminere modstandere og derigennem forøge ens egen præmiepulje. Hver duo startede med 5000$, og ville igenne runderne - foruden kills og placements - også kunne klare bounties for at forøge deres samlede gevinst. Så hvis man klarede det godt, ville fortjensten blive stor, mens dårlige resultater ville give dig råd til en sandwich - men kun lige.

Broadcaster Royale's afgørende top 20 blev:

Vi ser desværre WackyJacky101 og holdkammerat sprEEEzy helt nede på en 16. plads. Efter de første tre games lå de som nummer 30, og der var altså ikke tid nok til at indhente det forsømte. 


278
Nordic
1449 kr.
345
Nordic
1599 kr.
221
Nordic
1099 kr.
285
Nordic
699 kr.
518
Nordic
1489 kr.