Efter finalerundernes tredje dag, så det ud som om at kampen om trofæet ville blive mellem europæiske Team Vitality og koreanske OGN Entus Ace. Resultatet i dag, efter de fem sidste finalerunder, viser dog noget andet.

Dagens første runde, den 16. i finalespillet, gik ellers til Team Vitality, der i et kort øjeblik generobrede førstepladsen. Et velkendt ansigt, vinder dagens anden runde. Stab og Cloud9 tager en Chicken Dinner med 11 kills. Efter at have brændt flere magasiner af igennem smokes, fandt de endelig den sidste spiller fra Liquid. Runde 18. går til koreanske Gen.G Esports, som bestemt ikke har haft den turnering de håbede på - de slutter på en samlet 11. plads.

Efter dagens tre første runder, lignede det fortsat en sejr til enten Vitality eller OGN. Dog blev et lille håb tændt for andre hold, da Vitality og OGN begge røg tidligt ud runden efter. Method vandt denne runde.
Vitality og OGN's uheld ramte dem igen da de i finalespillets sidste runde, heller ikke formåede at samle en nævneværdig mængde point sammen. FaZe vinder turneringens sidste runde med 6 kills, mens Liquid tager en velfortjent andenplads.

Det var under de to sidste runder, at Team Liquid for alvor lukkede hullet til OGN. To top fem placeringer fra Liquids side blev til et springbræt direkte op på førstepladsen, alt imens OGN og Vitality mislykkedes i at fastholde deres positioner. Dermed afsætter Liquid FaZe som StarSeries & i-League mestre.

Selvom at vi havde en del deltagende danskere, blev det højest til en fjerdeplads. GustavQQ og FaZe slutter inden for top fem, mens de øvrige danskere ikke var så heldige. Larsen og WTSG slutter helt i bunden, hvor de ligger op og ned ad BALLOC og Turtle fra Ghost GamingStab og Cloud9 formåede at kravle lidt længere op - de slutter på en 10. plads.