Fem runder på Erangel var hvad der stod på skemaet for i dag. Efter i går, var der mange stærke hold, som skulle til at stramme sig an, hvis de på nogen måde ønskede at slutte i top 5. Her refererer vi især til FaZe Clan, samt de deltagende danskere på henholdsvis WTSG, Ghost Gaming og Cloud9. De nævnte hold befandt sig alle uden for top 10 efter første dag af finalerunderne.

Dagens første runde, den sjette finalerunde, gik til koreanske OGN Entus Ace. Situationen var: fire fra Pittsburgh Knights mod tre fra OGN. Knights sad på 12 kills, mens OGN sad på 18. Rundens mest dødbringende hold slog hovederne sammen og OGN løb med sejren. Med 22 kills slog de turneringsrekorden på 20, og fløj samtidig op af ranglisten - fra 7. pladsen direkte til nummer 1. Holdet tog en samlet 7. plads i den første sæson.

Runden efter gik til Team MVP, der vinder med 7 kills. Herefter var det Team Vitality's tur til at dominere. Efter én sejr i gårsdagens runder, tog de i dag to i streg.
Den første var ikke svær at lukke, da de var 4v2 mod BALLOC og Turtle fra Ghost Gaming. Runden efter var Vitality endnu en gang i en 4v2 situation. De vinder runden efter en duel med GustavQQ og mxey fra FaZe

Pittsburgh Knights lukker dagen med en Chicken Dinner og 9 kills. 


221
Nordic
1099 kr.
286
Nordic
699 kr.
518
Nordic
1489 kr.
345
Nordic
1599 kr.
278
Nordic
1449 kr.

Selvom at alle de nævnte hold i starten af artiklen - på nær Cloud 9 - bevægede sig op af ranglisten i dag, er der fortsat lang vej op til toppen. Med to dage og 10 runder tilbage, er det tid til at komme op i gear. Værst gik det for Larsen og WTSG, der havde endnu en elendig dag - for at sige det mildt. Godt 1000 point ligger mellem dem og førstepladsen, så måske er det allerede for sent for dem. Man skal dog aldrig regne dem for ude.