Ja der skulle desværre gå næsten 12 måneder før vi var klar med DPL #2 (Dansk PUBG Liga #2). Men nu skal vi også for alvor have samlet danmarks bedste PUBG hold (Læs Squad FPP), i en stor online liga, hvor der er plads til alle.


246
PUBG
649 kr.
369
Ny
449 kr.
215
Paracon
999 kr.
1335
Nordic
1599 kr.
204
Paracon
589 kr.

Ligaen kommer til at favne bredt, således at vi på alle niveauer kommer til at se skabelsen af en masse nye danske hold. PUBG scenen herhjemme består af blot 20-25 hold, og det kunne være rigtig sundt og godt for scenen hvis vi kunne skabe 40-60 hold. Ligesom at ligaen i dens indledende fase kommer til at favne alle uanset niveau, så bliver finalen også langt mere "seriøs" end tidligere set. 

Der er mange ting som skal forklares og være på plads for at afvikle en stor dansk liga, så derfor kaster vi os ud i alle detaljerne med det samme. 

Præmiepuljen: 

1. = 10.000,-
2. = 3.500,-
3. = 1.500,-

Dansk PUBG Liga #2 - Kvalifikationen
Oprettelse (Den korte):
1: Opret bruger på GDK
2: Tilføj jeres PUBG bruger (
Guide)
3: Kaptajnen skal oprette jeres hold og inviterer de andre holdkammerater. 
Klik her
4: Du skal acceptere tilføjelsen til holdet. Klik her
5: Når i er 4 på holdet, vil i automatisk blive tilføjet til DPL #2 kvalifikationen

Oprettelse (Den lange):
Kvalifikationen kommer til at foregå i et samspil med det danske leaderboard system, som er blevet udviklet og testet over de sidste 2 måneder. Først og fremmeste skal alle fra jeres hold have oprettet en bruger på GDK, se HER. Herefter skal i have tilknyttet jeres PUBG bruger, se guide HER. Det er nu muligt for jeres kaptajn at oprette holdet under sektionen DPL i hans brugermenu, og sende invitationer ud til de andre på holdet som derefter skal accepterer. I vil automatisk blive tilføjet som hold under DPL fanen på vores PUBG sektion når i har 4 spillere som en del af holdet.  

Princippet:
Kvalifikationen kommer til at foregå på en ret anderledes måde end hvad vi tidligere har set, istedet for at afvikle en lang række BO3s, som i et spil som PUBG, vil være ganske tilfældige. Så skal vi have fundet de 16 bedste hold, målt ud fra deres gennemsnitlige EU squad FPP rating igennem sæson 9 (Start omkring d. 1 september og slut ca. 1 måned efter). 

På denne måde er det let for alle der ønsker at deltage i ligaen at komme igang, og ligeledes så mister vi ikke et rigtig stærkt hold grundet 1 uheldig situation i en BO3 kvalifikation. Alle kan følge deres stilling i kvalifikationen live fra DENNE side, og eftersom at man "bare" skal sikre sig en top 16 placering, så kan de bedste hold som ikke ønsker at grinde for evigt, nok nøjes med blot 30-40 games igennem hele september måned. Med tanke på den popularitet som Dansk PUBG Leaderboard og efterfølgende FACEIT har haft, så er der vist ingen som har noget imod at grinde en smule, uanset om man er professionel eller amatør. Da leaderboarded ikke er 100% retvisende i forhold til styrkeforhold imellem holdene, så vil der heller ikke være nogen fordel eller ekstra præmie for dem der kvalificerer sig som nr. 1 kontra nr. 16.  

Dansk PUBG Liga #2 - Finalen

Finalerne spilles udelukkende på Erangel og med PGI settings. Finalen består af 12 games i alt, som spilles på følgende dage fra kl. 19:00-22:00. Det endelige pointsystem mm. vil være at finde under regler mindst 4 uger før start på finalerne. Alle kampe i finalen bliver streamet af ingen dårligere end vores sæson #1 caster Jafet
Torsdag D. 4 Oktober
Torsdag D. 11 Oktober
Torsdag D. 18 Oktober
Torsdag D. 25 Oktober
 

Vores håb for DPL #2

Vi håber med denne "anderledes" udgave af DPL, at kunne sætte gang i oprettelsen af nye PUBG hold i Danmark. Såfremt at vi ser en stor nok interesse for DPL #2, så vil dette også give mulighed for opbygning af DPL #3, men med 2 divisioner af 16 hold i hver og et oprykning/nedrykningspil. 

Således vil de 16 hold som kvalificerer sig til DPL #2, også få en fordel i forhold til deltagelse i en sæson #3 med 2 divisioner. Vi håber alt i alt at der bliver taget godt imod tiltaget af de danske PUBG spillere, da vi kun skaber alle disse aktiviteter i håbet om mere fokus på den danske scene! #HappyGrindingTeams