Vores tanker går til de sårede og deres familier. 

Der har fundet et masseskyderi sted ved en Madden turnering i Florida Jacksonville. Der er tale om en mindre kvalifikations turnering med omkring 20.000,- DKK i præmiepuljen, men med muligheder for at sikre sig et spot ved Majors finalen i Oktober. 

Der tales om 4 døde og yderligere 10 som er kørt til en række hospitaler i området, men intet er endnu bekræftet. Politiet advarer fortsat folk imod at færdes i området.

Hvis du er under 18 år, vil vi på det stærkeste FRARÅDE dig at se videoen herunder!

OPDATERING: Der er mange mennesker som gemmer sig rundt omkring i den store bygning, og i øjeblikket er SWAT på vej rundt for at finde frem til alle. 

OPDATERING: En far der har oprettet en Twitter konto blot for at kunne følge hans søns drøm om at blive professionel esports spiller bekræfter at han er blevet ramt 3 gange.... :( 

OPDATERING: En Complexity spiller var mere en heldig i situationen.

OPDATERING: Det meldes at den mistænkte er fundet død på stedet, men det vides fortsat ikke om der stod mere end en person bag det. 

Vi vil opdatere artiklen efterhånden som der kommer mere information ind omkring skyderiet, men allerede nu er der mange af de store esports personligheder som kondolerer på Twitter.


132
x-bet.co
100 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
623
Nordic
699 kr.
784
Nordic
1599 kr.
151
gg
100 kr.