Danske Johan "N0tail" Sundstein har netop vundet verdens største turnering indenfor Dota 2, og samtidig historiens største præmiepulje, hvor hele 71,8 mio. DKK gik til førstepladsen. Turneringen havde 163 mio. DKK i samlet pulje, og her tager danskeren og hans holdkammerater tæt på halvdelen. N0tail skal selvfølgelig dele med holdkammeraterne, så han kan kun pakke 14.360.000,- DKK i kufferten på vej hjem fra Vancouver, Canada. 

N0tail og hans hold OG har set stærke ud igennem hele turneringen, og de var da også det eneste u besejrede hold igennem slutspillet, hvor der blev spillet upper og lower bracket. Finalen blev et opgør imellem Kinesiske PSG.LGD(Ja holdet er en del af den franske fodboldklub PSG), og sikke en gyser. Alle 5 kampe i en den store BO5 skulle tages i brug, og midt inde i serien var det ellers ved at gå galt for OG. Kamp 4 blev en maraton kamp på hele 65 min. hvor OG skulle bruge et win eftersom at de var nede med 1-2. 

Vi har tilføjet både kamp 4 og 5 herunder såfremt i vil gense historiens vigtigste Dota 2 kampe. Men først bør i se hvordan det så ud da  N0tail vandt turneringen og ikke kunne holde tårene tilbage! Johan Sundstein er med denne turnering også fortsat Danmarks mest vindende esportspiller i historien, og i øjeblikket er han nr. 2 set over hele verden, på tværs af alle spil. Han har i skrivende stund vundet 23,7 mio. DKK. og herudover kommer lønnen som espsorts stjerne i en organisation sponsoreret af RedBull får. Johan "N0tial" Sundstein er blot 25 år gammel og må forvente at have mange gode år tilbage endnu. 

Se game 4 her (65 min.)

Se den afgørende game 5 her