Verdens største esports præmiepulje er på spil for danskerne i aften, hvor vi skal se alle 3 danske spillere i aktion. Det er nemlig lykkedes for både n0tail, Cr1t- og Ace at få hvert af deres hold ind i top 5 ved turneringen. De danske spillere er en del af OG, EG og Team Secret. Vi har fortsat OG med i upper bracket, og de har dermed stadigvæk en dobbeltchance for at komme frem til finalen.

Første kamp står imellem sidste års vinder fra Team Liquid, og Team Secret med Ace på holdet. Denne kamp har allerede start kl. 19:00 og lige umiddelbart så bliver det en meget svær opgave for Ace og Team Secret.

Herefter følger PSG.LGD imod danske n0tail og resten af OG kl. 22:00, som er en kamp om det første spot i finalen der spilles i morgen, og dermed kan man allerede sikre sig mindst 25,7 mio. DKK som en 2. plads i turneringen vil give.

Til sidst skal Cr1t- fra EG tage imod vinderne af Team Liquid og Team Secret som spilles omkring kl. 01:00. Her ville det være et kæmpe brag af en kamp hvis vi fik Team Liquid vs EG.

Kampene kan ses på engelsk fra  Twitch.tv HER.