DrakeMall - Case opening om rigtige produkter

Dette indlæg er sponsoreret

Et nyt koncept har ramt verdenen af case openings, hvor du nu istedet for at åbne "kasser" i håbet om at vinde virtuelle skins i forskellige spil, kan være heldig at vinde alt fra GoPro, PlayStation, Apple produkter til en computer eller hoverboard.   

Det er konceptet Drakemall som har genopfundet case openings. Men hvordan virker det så? Det er bygget op på samme måde som de fleste andre sites, der er dog stor forskel på prisen af de forskellige kasser. Her starter prisen på 0,99$ og går helt op til 99,99$ for deres smart case. Det er dog kasserne Esports Case og Gamer Case der er de mest interessante set med vores øjne. For her kan du vinde alt fra computer, headset, tastatur, grafikkort, RAM, skærm og meget andet! 

Hvis du tager et kig på deres Gamer Case så så indeholder den produkter som en PlayStation, VR briller, Rat og Pedaler eller en Nintendo switch som de bedste produkter. Samtidig kan du dog også være uheldig at ramme et HDMI kabel, eller en musemåtte som kun har en værdi af 6$. Men ud af 16 produkter så er det kun 5 som har en værdi der er lavere end de 29.99$ som en åbning koster.

Hvis man ikke lige har kendskab til sitet så kan man godt have sine tvivl om drakemall er legit, og her er det egentlig ganske fint at vi ikke er de eneste som har anmeldt det nye site i Danmark. Danskeren MaXsa har nemlig lavet en YouTube video omkring det nye site og det lykkedes ham endda at vinde et hoverboard som han efterfølgende ombytter til et GoPro kamera til en værdi af 500$!

Hvis vi tager et kig på deres esport case så er der også massevis af lækre præmier at finde i denne, hvor det er muligt at vinde en gamer bærbar, gamer stationær, Nadeshot controller, G.SKILL RAM eller et GTX 1060. Der er også en hel del knap så interessante ting i denne kasse som armbånd der nok ikke helt har den samme værdi :D

Hvad er drakemall så egentlig? Jo det er vel egentlig en form for casino hvor du kan købe lodder i en pulje som udtrækkes tilfældigt. Du vil dog altid vinde uanset hvad, men det er spørgsmålet om det lykkedes at vinde noget til en værdi der var større end hvad dit lod kostedet. som man ser i videoen er du ikke tvunget til at skulle beholde de præmier du vinder, for du kan ombytte dem til nye spilpenge, således at hvis du ikke ønsker at beholde dit hoverboard som MaXsa, så er det altid muligt at ombytte det og få den samme værdi retur. 

Drakemall er et relativ nyt site, men med 750.000 nye brugere og som oftest omkring 250-300 aktive brugere i den periode hvor vi selv afprøvede sitet, så er der ingen tvivl omkring projektet. De samarbejder med Amazon i forbindelse med produkterne, så det er altså ikke et tamt kinesisk varehouse som skal stå for at sende dit fake Apple watch afsted. Du har mulighed for at connecte med holdet bagved drakemall på discord eller skrive på deres livechat og svartiden er hurtig og valid.

Når du så har vundet dig en helt ny gamer pc så skal det hele selvfølgelig leveres til dig, og her skal du gemme lidt penge på kontoen, eftersom at det koster omkring 10$ eller 60,- at få tilsendt din nye GoPro eller hoverboard. 

Ved reference så er sitet også utrolig aktive på sociale medier og har ca. 160.000 likes på Facebook, en app til din mobil hvis du ønsker at spille fra denne på en let og overskuelig måde. Ved en søgning på Google og YouTube fandt vi også massevis af videoer hvor andre bruger sitet og vinder flotte præmier, så man kan ikke tage noget fra sitet i forhold til deres troværdighed. DOG, så skal man huske at disse sites fortsat er lavet for at tjene penge til sig selv, og det er ikke meget anderledes end danske spil og oddset. Så man har en realistisk chance for at vinde et par fede præmier som gamer, men man skal ikke spille for penge man ikke kan tåle at tabe.