Vi er halvvejs igennem Dansk PUBG Leaderboard - Sæson #8, og de danske spillere går virkelig til den. Der er også hele 6.000,- at vinde i konkurrencen, og det hjælper bestemt på motivationen for de danske spillere. 

Tager man et kig på duo leaderboarded for hele EU, så giver top 10 faktisk det samme resultat som hvis du kigger på Dansk PUBG Leaderboard. I skrivende stund så er det nemlig de samme 10 som er i spidsen på vores leaderboard, som er det for hele EU.

Det er endnu engang også Ambush_Cardi der tager spidsen på det danske leaderboard, og efter at have tjent 1.750,- i sidste måned kan han se frem til måske at trække endnu 2.500,- hjem. 

Kampen om 1. pladsen i duo leaderboarded har dog nået nye højder. Hvis vi ser på antal spillede kampe i denne sæson, så har de øverste spillere allerede ramt samme antal kampe halvvejs igennem denne sæson, som de havde ved afslutningen på den forrige. 

Dog er der fortsat mulighed for at snige sig med i finalen, hvor eksempelvis aceBy_mud0w kan være med som nr. 8 med "kun" 60 kampe i denne sæson.

Der er fortsat 2 uger tilbage af sæson #8, og har du ikke fået tilmeldt dig det danske leaderboard endnu, så kan du gøre det HER.