Tidligere i dag annoncerede FACEIT, at de fremover vil være en del af PUBG's fremtid som esport. Den populære platform kommer til at arrangere turneringer, med tilhørende leaderboards og pointsystem, på lige med deres andre titler - mange vil nok have hørt om siden i forbindelse med CS:GO. 

De seneste par måneder har FACEIT og PUBG Corp arbejdet tæt sammen om at få integreret spillet på platformen. Her er hvad du kan se frem til.

Fuldautomatiske turneringer

Hvis man kender til FACEIT's arbejde med CS:GO, ved man at platformen bl.a. lader sine spillere oprette deres egne turneringer - det er super nemt, og super hurtigt. Platformen vil tilbyde:

● 100% brugerdefinerede server indstillinger
● Et lobby-system, der fordeler og registrerer spillerne
● Løbende opdateringer af resultater og fremskridt
● Indsamling af stats fra hver runde

Er du måske interesseret i at styre din egen PUBG turnering? Læs mere om FACEIT's partner program her.

Følg din egen udvikling 

Hold øje med din egen rank og sammenlign den med spillere fra andre regioner, lande og - selvfølgelig også - med dine venner. På din profil-side vil der være detaljerede stats fra hver runde du spiller.

Ligaer og ranglister, med divisioner og præmier

Hvad enten du spiller solo eller hopper ind i kampen med venner, har du nu mulighed for at spille PUBG med en mere konkurrencepræget tilgang. FACEIT kommer nemlig til at introducere ligaer og divisioner, noget som loyale spillere har spurgt længe efter. 

Du vil få muligheden for at arbejde dig fra Bronze til Silver, Gold, Diamond og op til Master i din region. Der er over 2 millioner FACEIT-point på højkant i de kommende turneringer. Pointene kan indløses til alt fra in-game skins og hardware, og sågar en bil - hvis du altså får samlet så mange sammen. Tag et kig i deres SHOP.

Fra og med i dag acceptere de ansøgninger fra profesionelle såvel som fra casual spillere, som ønsker at være en del af platformens første skridt ind i battlegrounds. Så hvis du gerne vil have en plads, så skynd dig at klikke ind her og skriv dig op - deres Closed Beta lanceres nu på fredag, d. 17 august.