De lå nr. 11 efter de første seks runder, og startede i dag på en 7. plads. Mens holdene i top 5 kæmpede for at holde fast i deres placeringer, kravlede russiske M19 ligeså stille op af ranglisten. De vinder turneringen og førstepræmien på 40.000$ - og dette gjorde de uden at vinde én eneste af de 18 runder.

Finaledagens første runde startede ellers godt ud for ét af favoritholdene. Team Liquid tog dagens første Chicken Dinner på Miramar, og med 14 kills pyntede det godt på deres samlede point. En anden favorit, FaZe Clan, startede dagen ud på førstepladsen, men denne måtte de hurtigt give slip på. FaZe har gennem turneringen vist, at de ikke formår at spille Miramar på samme niveau som Erangel, hvor de mildt sagt dominerede på dag 2. 

Herfra gik det ned ad bakke for de to favorithold, og ligeledes havde Team Dignitas (GustavQQ & WookieBookie) og Ghost Gaming (BALLOC & Turtle) en mindre god dag. Danskerne placerede sig ikke højere end nr. 3 i dagens runder, og dermed formår de ikke helt at lukke hullet op til top-fem. 

Under dagens anden runde løber fire forskellige hold ind i hinanden, ved én af Miramars mange gas stations, hvilket sparkede gang i de mest intense minutter jeg nogensinde har set i en professionel turnering. Italienske MOONWOLF kommer levende derfra som de eneste. Dog bliver det den samlede 9. plads, Wildcard Gaming, der tager deres anden Chicken Dinner ved eventet. De vinder også runden efter. 
Efterfølgende tager tyske Penta Sports dagens fjerde og femte runde, og fortsætter Wildcards trend. 

Sidste runde var stort set en kamp mellem M19 på førstepladsen og Pittsburgh Knights på en samlet tredje. Alle de øvrige top-fem hold var elimineret hen mod rundens slutning, og da kun 100 point adskilte de to hold, kunne alt ske. 
Knights var få skud fra at vinde runden, men Krama fra Knights kunne ikke lukke runden over for Mossy fra Team Gates. Selvom Gates tager turneringens sidste Chicken Dinner, betyder det ikke meget for deres samlede placering. Til gengæld mistede Knights chancen for at generobre førstepladsen og den eftertragtede pengepræmie. Det faktum at Krama taber den sidste 1v1 mod Mossy, efterlader dem med 240 placeringspoint - i stedet for 300 for en Chicken Dinner. M19 vinder turneringen med 30 point, og Pittsburgh Knights må "nøjes" med 20.000$.

Den endelige stilling blev:

Selvom de danske spillere ikke sluttede på toppen i denne omgang, begynder de alligevel at sætte et præg på internationalt PUBG. WookieBookie fra Dignitas, kan fremover prale med at være den spiller, der gjorde mest skade til sine modstandere gennem hele turneringen. 

Han lavede nogle vanvittige snipes, og viste et helt nyt niveau som vi selvfølgelig håber han kan vedligeholde!


291
Nordic
1489 kr.
184
Nordic
1599 kr.
119
Nordic
1079 kr.
190
Nordic
699 kr.
168
Nordic
1449 kr.