Dagens kampe blev sparket i gang med tre runder på Miramar, hvilket er en hel del mere end vi er vant til at se. Det kommer desuden til at fortsætte sådan både lørdag og søndag, med tre gange Miramar og Erangel hver dag. 


517
Nordic
1489 kr.
221
Nordic
1099 kr.
284
Nordic
699 kr.
345
Nordic
1599 kr.
278
Nordic
1449 kr.

Den første runde på dag ét gik til Wildcard Gaming fra USA, der satte et højt niveau med 10 kills. Team Dignitas med GustavQQ og WookieBookie, formåede at tage en tredjeplads efter Gustav vinder en duel med to spillere fra FaZe.
I runde to har Team Dignitas vanvittigt held med cirklerne, som de udnytter fra det compound de ender med at spille hele runden fra. De vinder meget overbevisende, og tager en samlet andenplads - godt hjulpet på vej af dagens hidtil højeste killcount på 11.
Under runde tre var fokus flyttet til Team Liquid, som ender med at tage en 2. plads takket være Sambty. Efter en demonstration af hardcore tålmodighed, rydder han de tre resterende spillere fra M19, men må se sig slået af Sonixx og ItzzChrizz fra Tollenz Lions.

I runde tre fik vi også lidt at se til Ghost Gaming hvor BALLOC og Turtle spiller - de tager en 5. plads. De danske spillere holder det høje niveau runden efter, hvor Ghost Gaming tager en Chicken Dinner og rykker op på en samlet fjerde plads. Dignitas blev elimineret tidligt, så Lions beholder førstepladsen i denne omgang.

Vi skal dog ikke længere end næste runde, før at Dignitas overtager førstepladsen og skubber Lions ned på en anden plads. Team Dignitas spiller en fantastisk runde, men en svær duel med Penta Sports (4v4) efterlader Dignitas med én mand i live og to knocked out. Det udnyttede FaZe Clan's Fuzzface efter at have holdt lav profil i længere tid.
Faze er måske endelig begyndt at leve op til den hype som deres fans altid spreder omkring dem. Efter en længere periode med skuffende resultater - bl.a. det faktum at de ikke kvalificerede sig til PGI 2018 -, kan finalen ved GLL være deres chance for at vende det hele rundt. 
Europæiske Pittsburgh Knights tager dagens sjette og sidste runde, mens Team Dignitas ryger ud helt fra start. På trods af det, holder de lige knap fast i førstepladsen ved udgangen af dag ét. 

Netop Pittsburgh Knights så vi ikke meget til før den sidste runde. Holdet tog ellers den samlede førsteplads efter de fire ugers gruppespil, der ledte op til weekendens finale. Hvis de genfinder deres tidligere niveau, kan de volde Dignitas store problemer de kommende dage.

Forud for dag to er stillingen således:


Larsen, som normalt spiller for Welcome to South Georgo (WTSG) deltager også i eventet, ikke som spiller, men som caster. Under de første tre runder kunne vi nyde hans indsigt i spillet imens han kommenterede kampene sammen med Leigh "Deman" Smith.
Derefter overtog Martin "Avnqr" Gøth, som vi er blevet så vant til at se som analyst til de store internationale turneringer. Vi kommer selvfølgelig til at se mere til dem begge to under resten af eventet.

I kan følge turneringen lørdag på stream HER.