"FIX THE GAME" lyder det fra mange PUBG fans. Tit og ofte undre vi os over hvad holdet bag PUBG egentlig foretager sig, udover at vælte i penge. Laver de rent faktisk noget, for vi mærker sjældent betydelige ændringer ift. det de fleste af os vægter højest - nemlig FPS og gode servere uden d-sync. 

PUBG har nu lanceret det de kalder "FIX PUBG", som er en månedsvis lang kampagne, som stræber sig på at levere vigtige spil ændringer, samt "quality of life" ændringer, som skulle gøre det muligt for os spillere, at nyde det fulde potentiale af PUBG. "FIX PUBG" er et såkaldt roadmap, som viser specifikt hvad planerne for PUBG opdateringerne fremmadrettet byder på. De bestræber sig på at opdatere roadmappet som tiden går og i takt med at de finder nye ting at forbedre. Her vil de krydse ting af, som er gennemført og færdigarbejdet samt tilføje nye ting der skal arbejdes på, over tid og i detaljer. 

På www.fix.pubg.com som siden hedder, bliver man præsenteret for "Roadmappet" som nævnt ovenfor viser, hvilke planer der er i vente for PUBG fremmadrettet. Ruller man længere ned, bliver man præsenteret for "Fix Log", som viser i detaljeret grad, PUBG's nuværende planer og gennemførte forbedringer. Et eksempel omkring De-Sync, skriver de, at de planlægger at formindkse bevægelses latency, ved at hæve server tick raten og forbedre bevægelse replikations metoden, som vil dæmpe de-sync oplevelsen betydeligt. Det er jo gode nyheder som er i vente! 

For at vende tilbage til spørgsmålet om holdet bag PUBG vælter sig i penge, så vil jeg personligt mene, når det kommer til stykket, at PUBG / Bluehole er et af de spilfirmaer som holder deres fan-base / community mest opdateret. Igen må man tage hatten af for at de holder os opdateret - og at vi nu altid kan gå med ind og følge med i, præcis hvad der foregår på deres kontorer rundt omkring i verdenen. Endnu engang, så er jeg sikker på at PUBG nok skal levere og at vi på et tidspunkt fremmadrettet får et næsten totalt fejlfrit PUBG. Om vi fans kan holde ud at vente så længe, og om PUBG er så unikt som det er lige pt. vil tiden vise. Men man kan i hvert fald ikke sige, at de ikke gør noget for os spillere. Tusind tak fordi i arbejder dag ind og dag ud, for at vi kan bruge vores fritid på jeres fantastisk spil PUBG / Bluehole. Vi glæder os til fremtidens ændringer! 


345
Nordic
1599 kr.
278
Nordic
1449 kr.
285
Nordic
699 kr.
221
Nordic
1099 kr.
518
Nordic
1489 kr.