Fastelavn 2019 er lige rundt om hjørnet, og 2019 bliver helt sikkert den fastelavn hvor vi kommer til at se allerflest computerspils inspirerede udklædninger omkring bordet imens det spises fastelavnsboller med creme. Især det store indtog som vi har set fra Fortnite vil få en rigtig positiv indvirkning, og mon ikke vi når at se så mange børn til fastelavn som er udklædt med de forskellige skins fra spillet at vi når at blive helt trætte af det. 

Fastelavn og udklædning har altid lagt tæt op af computerspil og gaming. Det ser vi også hvert eneste år når der afholdes comic con og andre events rundt omkring i verden, hvor tusindvis af mennesker med interesse for udklædning der har relation til computerspil eller tv serier mødes og fremviser de absolut bedste kostumer.

Den perfekte udklædning er en kombination af det rigtige tøj og så det at bruge ens fantasi med sminken således det hænger sammen. Du kan derfor være lige nøjagtig det du gerne vil være på denne dag, og det er kun fantasien som sætter grænser. Den klassiske hos pigerne er selvfølgelig en prinsesser eller måske et ansigt som en sommerful, men mon ikke vi kommer til at se lidt flere små pinhataer eller andre sjove figurer fra spilverdenen. 

Grunden til at jeg tror at det bliver 2019 hvor dette virkelig får et stort indtog er den store succes som netop Fortnite har haft blandt det helt unge publikum. Derfor er verdens p.t. største computerspil også blevet en del af livet for de små børn helt ned til 6-8 års alderen.  


168
Nordic
1449 kr.
184
Nordic
1599 kr.
291
Nordic
1489 kr.
190
Nordic
699 kr.
119
Nordic
1079 kr.