Første uge af sæson #8 er ved vejs ende, og der bliver virkelig gået til den. Det er fantastisk at se der bliver grindet så mange kampe igennem på vores leaderboard, og vi har da også budt velkommen til mere end 200 nye personer på det danske PUBG leaderboard i uge 1. 


278
Nordic
1449 kr.
517
Nordic
1489 kr.
221
Nordic
1099 kr.
284
Nordic
699 kr.
345
Nordic
1599 kr.

Vi fik allerede i starten af den nye sæson opdateret til det nye rating system, og det gik overraskende smertefrit. Det betyder at i har en frisk og opdateret rating indenfor 5-10 min. efter et game, og den er altid kniv skarp. 

Til sæson #8 har vi selvfølgelig også smidt hele 6.000,- i puljen i et samarbejde med MSI Gaming, og det er da også tydelig at se på aktiviteten, da antallet af kampe top 10 har lagt ind allerede efter blot 1 uge, er et pænt stykke over sidste sæson. 

Hvis du ikke allerede er kommet med på vores leaderboard, så finder du guiden her.

Solo turneringen har set en del nye ansigter i starten af sæson #8, og p.t. er det Draser som har lagt lidt afstand til nr. 2. Men mon ikke at der er flere som sætter jagten ind på de 750,- i løbet af uge 2.

På duo leaderboardet fristes man næsten til at sige at den er startet som sæson #7 er sluttet, det er nemlig endnu engang Ambush_Cardi som er nr. 1, og står til at tage endnu 2.500,- efter at han netop har vundet 1.750,- i sæson #7. Der er dog rigtig mange dygtige spillere som deltager på duo leaderboardet, og med mindst 3 uger igen så kommer Cardi til at skulle kæmpe hårdt for at stjæle puljen endnu engang.

Hvis vi tager et kig over på squad er det efter første uge PattiDK som er stukket afsted, og er da også allerede oppe på 64 games, hvilket er et lille stykke over de andre på dette leaderboard. 

Der arbejdes fortsat med mange nye tiltag til vores leaderboard og aktiviteterne omkring det, og flere af disse vil også gå online her i sæson #8.