For et par timer siden meldte Scoom ud, at han nu er åben for tilbud fra andre organisationer - selvom at han fortsat er på kontrakt hos Team Liquid. Så vidt vi ved, er det en gensidig beslutning mellem Scoom og organisationen. 

Scoom, eller Keiron Prescott, har spillet under Liquid's fane siden august 2017, hvor han har fungeret som holdkaptajn og in-game leader (IGL). Han har dog nået et punkt, hvor han føler at fremtiden ligger et andet sted. Og ligesom holdkammerat Sambty tweetede, så er det ikke altid at nylig succes er nok når man står og skal tage beslutninger, der gerne skal gavne en på lang sigt. Liquid er jo lige kommet hjem fra Berlin, hvor de tog andenpladsen i TPP og FPP ved PGI 2018. 

Der var heller ikke mangel på kærlighed fra hans øvrige holdkammerater Jeemzz og Ibiza, som begge ønsker det bedste for Scoom i fremtiden. Nyheden blev også mødt af overraskelse fra fans og andre PUBG personligheder, som takker Scoom for hans bidrag til den professionelle scene og PUBG's community - hvor han er yderst vellidt. 

Indtil videre, vil Scoom fortsat spille for Liquid, indtil de finder en passende erstatning:

I still love my boiz and wish them the best of luck. I will still be playing GLL and maybe other tournaments till they find a 4th.

Vi forventer også en uddybelse af situationen fra hans side, inden for et par dage.


221
Nordic
1099 kr.
284
Nordic
699 kr.
345
Nordic
1599 kr.
517
Nordic
1489 kr.
278
Nordic
1449 kr.