Så har vi endelig fået hele vores system opdateret til PUBGs sæson API. Det betyder at vores rating nu altid matcher, og i har ikke fejl hvor jeres rating er 10-50 point under hvad det burde være. Vi har testet vores rating for alle top 10 spillerne i både solo, duo og squad og det har altid stemt overens. Vi har endda set 4 tilfælde hvor pubg.op.gg manglede 3-5 kampe hos en spiller og ikke var opdateret som på vores leaderboard. 

Hastigheden på vores leaderboard er virkelig også kommet op på et nyt niveau, og lige p.t. så bør det ikke tage mere end 5-20 min. (Ved vores test er der kun gået 4-7 min.) at få opdateret ens profil med nyeste rating. 

Vi har også valgt at droppe K/D på både leaderboard og under ens egen profil. Det skyldes at K/D er ganske misvisende med det samme man begynder at vinde kampe, da vi i bund og grund ønsker at se hvor mange kills en person laver i gennemsnit for hvert game. Det samme gør sig gældene for KDA, denne er også udskiftet til KA/G, således man igen får et korrekt gennemsnit pr. game og ikke for hver death. 

I samme omgang har vi tilføjet Avg. Survival, således i kan se hvor længe man i gennemsnit "overlever" et game. Dette er i øjeblikket kun muligt at se under ens egen profil når man er logget ind. Dette bliver også en del af den personlige side som udgives senere i denne måned.

Det hele er lagt online her natten mellem fredag og lørdag, så som altid er i mere end velkomne til at melde fejl eller spørgsmål ind på [email protected] I øjeblikket har vi kendskab til en fejl omkring ens Avg. Damage visning, samt den graf som viser ens fordeling af wins, top 10s og losses.


517
Nordic
1489 kr.
345
Nordic
1599 kr.
221
Nordic
1099 kr.
278
Nordic
1449 kr.
284
Nordic
699 kr.