PUBG sæson #7 er overstået og vi har vinderne klar! Som noget ekstra vil vi også lige sige at Dansk PUBG Leaderboard virkelig må have skubbet til de danske spillere, for på FPP/EU serveren, har vi en dansker som nr. 1 i både solo, duo og squad! #GoDenmark

SOLO: 
1:
Ambush_Cardi (500,-)

DUO: 
1:
Ambush_Cardi (1.250,-)
2: Flamyy_ (500,-)
3: twitchPONYRDIER (250,-)

SQUAD:
1: Berendxd (500,-)

Alle vinderne er velkommen til at kontakte os på [email protected] ellers vil i blive kontaktet i denne uge.

Cardi fra Ambush Esport lykkedes med at holde fast i førstepladsen i både solo og duo, men Flamyy satte jagten ind i slutningen af sæsonen og var lige ved at slå ham på stregen. Berendxd fik imod slutningen af sæsonen overtaget på hamster ved squad leaderboarded, men det kostede ham både blod, sved og næsten tårer i jagten på 1. pladsen i EU og dansk PUBG leaderboard. kl. ca. 21:00 mandag var han ligefrem nød til at tage et break og forlade hans stream, da en uheldig situation virkede til at ville koste ham føringen, da både ham og WAY_aegOGbacon døde meget tidligt i et game. Det lykkedes dog holdkammeraterne twz87 og GlitterFatFart at vinde gamet alligevel, og derfor blev situationen afværget med intet vundet eller tabt rating for det game.

Det har været fedt at se hvordan i har taget imod vores tiltag, og vi har da også set den største aktivitet på Gaming.dk i hele 2018. Udover de ca. 700 spillere vi havde i forvejen fra det gamle leaderboard, så har intet mindre end +400 nye spillere tilsluttet sig igennem sæson #7. Det er den store aktivitet og brugen af vores leaderboard, som også har gjort at vi har fået lov til at opgradere vores API til et tier 3 hos PUBG. Det fortæller også noget omkring danskernes lyst til denne form for aktiviteter, når vi ca. 6 timer før afslutningen på sæson #7 har en dansker som nr. 1, 2 og 3 i squad fpp EU! 

Dette har den fantastiske betydning at vi igennem sæson #8 kommer til at præsentere en personlig profil for alle spillere på leaderboardet, og systemet bagved får en stor opdatering, som skal sikre os langt hurtigere data. Disse opdateringer er planlagt til at komme i løbet af sæson #8, så det er kun et spørgsmål om uger før dette er klar.

Der er mange som har spurgt ind til DPL (Dansk PUBG Liga), og her kan vi allerede nu meddele at DPL #2 får opstart i September. Det var egentlig allerede planlagt at aktiviteterne kunne starte i August, men det giver ikke mening at lave opstart midt i manges sommerferie. Der kommer selvfølgelig en lang række officielle annonceringer omkring DPL, særskilt fra Dansk PUBG Leaderboard.

Mange tak for sæson #7, og i morgen annonceres Dansk PUBG Leaderboard sæson #8!  

P.S. Vores leaderboard er ved at blive gjort klar til sæson #8 som har start i morgen kl. 15:00, så derfor er det ikke nødvendigvis de korrekte ratings eller data man ser lige i øjeblikket.


284
Nordic
699 kr.
278
Nordic
1449 kr.
517
Nordic
1489 kr.
221
Nordic
1099 kr.
345
Nordic
1599 kr.