Man kunne godt se at deltagerne i dagens velgørenhedsevent spillede i en god sags tjeneste og ikke for deres egen gevinst. Konstante skuddueller og risikable plays var der masser af, hvilket gjorde turneringen super underholdende at se. Det var også lidt som om at de store navne løb rundt med en dusør over hovedet. Shroud og Ninja bliver i hvert fald jagtet, hvis de øvrige spillere så deres navne i killfeeden. De risikerede gerne alt for at gøre det helt af med dem. 

Turneringen blev spillet i FPP med 20 hold bestående af 2 streamers samt 2 professionelle spillere - altså 80 spillere i alt. De to professionelle var fra ét af de tyve hold som deltager i hovedturneringen. Holdene kæmpede om en pengepræmie på 1 mio. dollars, der ville gå til en velgørende organisation som spillerne selv vælger. Førstepræmien lød på 600.000$, andenpræmien på 300.000$ og tredjepræmien på 100.000$.

Forud for starten var Ninja, Shroud og DrDisRespect oppe på scenen til et hurtigt interview. Da Ninja bliver spurgt om holdets forberedelse svare han, at hans squad kun har haft mulighed for at spille to runder som opvarmning til eventet, så han glæder sig til at se hvordan de klare sig.
Shroud siger han er spændt på at spille PUBG til et LAN-event og spille mod professionelle. DrDisRespect er ligeså stor en spøgefugl som altid, når han jokende siger ting som, at han under en af runderne lige vil gå ud og hente en bid mad og kun komme tilbage hvis resten af holdet befinder sig i en svær situation hvor han kan komme ind og rydde op. Han har bestemt heller ikke tænkt sig at lytte til hvad de professionelle på hans hold siger. Vi kan nemlig forvente double backflips på motorcykler fra hans side.

De fortæller også hver deres valg af organisation, skulle de nu gå hen og placere sig i top 3. The Doc siger han vil give pengene til noget lokalt i San Diego hvor han er fra, f.eks. et børnehospital. Shroud er ærlig og siger at han slet ikke har tænkt over det. Ninja forventer at give pengene til en organisation, som bekæmper sygdommenAlzheimers.

Fokus under kampene lå selvfølgelig på Shroud og DrDisRespect samt deres holdkammerater fra Ghost Gaming, Miccoy og BALLOC - under navnet Team Bravo. Og vi må selvfølgelig heller ikke glemme Ninja og resten af Team Sierra,JoshOG samt Mossy og MORTIFY fra Team Gates.


278
Nordic
1449 kr.
518
Nordic
1489 kr.
345
Nordic
1599 kr.
221
Nordic
1099 kr.
285
Nordic
699 kr.

Koreanerne havde dog uden tvivl medbragt deres succes fra TPP turneringen. Forud for fjerde og sidste runde, lignede det en sikker sejr for Team Papa - med SimSn og EscA fra Gen.G Gold, holdet som vandt TPP-turneringen, og streamerne Evermore og JuanKorea.

Allerede i runde ét satte Team Papa tempoet, med en velfortjent Chicken Dinner og 20 kills uden at miste én eneste spiller. Deres disciplin skinner virkelig igennem, når man stiller dem op over for de vestlige hold. Man spiller efter bedste evne uanset hvad, og lader aldrig målet - at vinde - komme ud af syne. Det samme niveau rammer det kinesiske hold Team Alpha (4AM's GodV og GuCun, samt streamere mifengaa og Kenny), da de tager runder to.

I de første to runder har fanfavoritterne svært ved at placere sig ordentligt på ranglisten. Deres aggressive spillestil får dem fanget mellem flere hold og efterlader dem uden point nok til overhovedet at røre top 5.

Sådan fortsætter det altså indtil runde 3. På trods af at Ninja forveksler en granat med en smoke, og dræber holdkammerat JoshOG., tager Team Sierra en Chicken Dinner. Mossy holder sig i live og med hjælp fra Team Papa's JuanKorea, som næsten ryder hele Team Fox 1v3, har Mossy ingen problemer med at dræbe den sidste modstander.
Endnu en gang må man give ros til de koreanske spillere og deres strategiske overlegenhed. Ved at tilpasse sig omstændighederne, opnår de endnu en placering som yderligere styrker deres greb om førstepladsen.

I fjerde og sidste runde har vi så et øjeblik, som efterfølgende blev diskuteret en del og det vil højst sandsynligt fortsætte i nogen tid. Shroud bliver nægtet et doublekill efter at have kastet turneringens bedste granat. Det var tydeligt at hans fans var meget utilfredse med at den efterlod begge spillere fra Team Mike (vard fra WTSG og streamer Der0lli) med 1% liv tilbage. 

Se selv her:

Ninja og Team Sierra ryger desuden som nr. 18, hvilket ødelægger håbet om en top 3 placering. Runden slutter i en 1v1, hvor begge spillere stille og roligt kravler hen mod hinanden. Det bliver dog Ben fra Team Fox som tager sejren. Fox tager derfor en samlet 2. plads takket være resultatet i runde 4. 

Larsen fra WTSG (Welcome to South Georgo) var også tilstede i turneringen, men han og holdet Team Mike havde ikke heldet med sig i dag, og ender på en samlet 17. plads. 

Den endelige rangliste kan ses herunder:

Hovedturneringen, som nu også skifter over til FPP, fortsætter igen fra i morgen kl. 15:00 dansk tid. Følg med  her, hele dagen.