Fredag og lørdag er der blevet spillet Curse Trials qualifiers gruppe A og B, hvor der skulle findes 16 hold til finalen om de 10.000$. På førstedagen havde vi kun en enkelt dansk spiller med i gruppe A, og det lykkedes da også Ziphon fra G2 at kommere videre til søndagens finale. 

Her lørdag aften havde vi til gengæld en hel del flere danske spillere i aktion, da vi både har GustavQQ og WookieBookie fra Dignitas, Stab fra Cloud9 og som den største overraskelse kunne vi pludselig se den tidligere Copenhagen Flames spiller Feverish spille som en del af Slime Squad.

De første 3 games blev spillet på Erangel, og her var Dignitas virkelig godt spillende og lå som nr. 1 inden vi gik videre til de 2 afgørende Miramar games. Her gik det ikke lige så godt, men med de mange point fra Erangel var det umuligt for de andre hold at indhente dem. 

Slime Squad med Feverish på holdet var ret heldige at klare sig videre som nr. 8, da de havde flere games hvor næsten hele holdet døde i starten, men hvor en enkelt spiller efterfølgende formåede at overleve og sikre en fornuftig placering, i et game hvor de skulle have været ude langt tidligere. 

MOONWOLF havde til kvalifikationen lånt Method_Andy, og det var bestemt ikke nogen dårlig ide. Holdet topper kvalifikationen i gruppe B, og det endda med hele 39 kills. 

Her er de 16 kvalificerede hold til søndagens finale: