PGI i Berlin nærmer sig så småt, og mens de store europæiske og amerikanske hold har travlt med at hype fans op med skins osv. har WTSG (Welcome to South Georgo), med Larsen på rosteren, haft travlt med at finde en organisation de kunne spille under til eventet. 

Holdet tweetede for en lille uge siden, at forhandlingerne fortsat var i gang:

 "We've had good talks with a good amount of organisations, some better than others and we've been close on "getting there" on a number of occasions." 

I dag gjorde de det dog klart, at de vil spille uden organisation til eventet. De ønsker at holde fast i et hold der ikke er drevet af penge, men af ren passion for spillet og for videreudviklingen af den professionelle scene.
Der har uden tvivl været stor interesse fra organisationer verden over, store som små, da gutterne fra WTSG for et par uger siden kvalificerede sig til PGI i Berlin, som løber af stablen i næste uge. WTSG er ét af tre hold, som repræsentere EU i turneringen. Holdet sluttede på en samlet 2. plads til den europæiske qualifier, med flest kills i alt og tre af deres fire spillere i top 7. 

Holdets roster forbliver den samme under PGI:

  •  MiracU
  •  Gaxy
  •  vard
  •  Larsen

Og netop danske Larsen bliver forud for PGI kaldt for holdets "key player", i forhold til hans rolle som kaptajn og in-game leader. Med ham ved roret, har WTSG i den grad chancen for at vise, at rå talent er nok til at opnå succes uden en organisation i ryggen.