Vi har nu officielt "mistet" Danmarks bedste PUBG hold, efter at Feverish af personlige årsager har fået lov til at annullerer hans kontrakt. Herefter har holdet valgt at give de resterende 3 spillere mulighed for at kigge efter nyt hold. 

Copenhagen Flames bestod af følgende spillere:

PONYRIDEREn
Feverish
Hamster
bjorn

Vi har spurgt Feverish om han kunne uddybe grunden til hans exit:

Jeg har d. 13/7 valgt at leave Copenhagen Flames. Beslutningen er taget efter PGI quaifier i Leicester England, hvor jeg lærte alle mine team-mates bedre at kende, gode sider som negative sider. Der er desværre for mange negative sider og med erfaring i tidligere teams har jeg konkluderet at det er bedre for mig at trække stikket nu end senere. Jeg kunne godt have valgt at spille videre og sikkert også have fået gode resultater med vores lineup, men i sidste ende hvis man ikke "gider" en eller to spillere fra holdet, så køre man død i det og mister gnisten og motivationen for at spille i toppen. Derfor har jeg valgt for min egen skyld at finde et sted hvor jeg føler mig bedre tilpas. Jeg vil selvfølgelig ønske mit tidligere hold det bedste i fremtiden og håber at de alle finder et sted hvor de også er konfortable. Copenhagen Flames har været så venlige at annullere min kontrakt, så jeg med det samme kan lede efter nye muligheder, det er ikke normalt at organisationer gør dette, så det er jeg meget glad for.

Feverish har ikke lagt skjul på at han har et rigtig godt forhold til PONYRIDEREn, men at han ikke har kunne med hamster og bjorn. Vi har efterfølgende spurgt Feverish om han kunne se sig selv spille på et dansk hold igen.

Jeg kommer højst sansynligt ikke til at køre med et dansk lineup, det bliver internationalt og muligvis Amerikansk! 

Efterfølgende har vi fået en kommentar fra Steffen Thomsen der er ejer af Copenhagen Flames, hvorfor man har valgt at lade hele holdet gå i opløsning fordi man mister 1 spiller. 

Vi har forsøgt at lave et stabilt PUBG lineup meget længe nu, og det har desværre vist sig at være en langt større udfordring end vi havde forventet. Vi har haft nogle af de absolut bedste danske spillere under os, og der har ligesom hele tiden manglet det ene eller andet for at tingene gik op i en højere enhed. Med Jeffs afgang tog vi beslutning om, at nu trækker vi lige luft ind ift. PUBG og Flames. Han var en enormt vigtig spiller på det hold, og vi vurderede at rekruttering af en anden spiller på det niveau ville blive for stor en omkostning. Og så kan man sige en spiller forlader, hvor meget betyder det? Det er altså 25% af holdet og samtidig en bærende del der forsvinder, med Jeffs erfaring og spillemæssige niveau. Og skal det resterende hold jo også finde 100% enighed om hvad der skal ske. Vi ærgrer os, for vi har kæmpet hårdt for at være landets førende PUBG organisation og ikke mindst fastholde den position. Med Gamescom og PGI kvalifikationen har vi skabt nogle resultater der gav genlyd, og vores Scouting Grounds event havde også stor opbakning.
Hamster er fortsat på kontrakt med Copenhagen Flames lidt endnu.

Det virker derfor heller ikke til at der har været 100% enighed blandt de 3 resterende spillere på holdet. Det skal blive spændende at se hvor mange af disse spillere som vælger at blive på et dansk hold, eller om de alle går internationalt.

kl. 10:08 - Bjorn har ikke ønsket at give en kommentar.

PONYRIDEREn har givet følgende udtalelse:


38
Nordic
1449 kr.
48
Nordic
699 kr.
29
Nordic
1079 kr.
30
Nordic
1599 kr.
61
Nordic
1489 kr.

Det skal ikke komme til nogens tvivl, at Jeff og jeg havde fået et rigtig godt forhold til hinanden. Både ingame, men også IRL. Efter han løftede sløret for hans exit over for mig. Stod det meget klart, det også var ende stationen for mig. Jeg personligt følte han var en vigtig del på holdet, og en af grundende til jeg følte mig “hjemme”. Så jeg har valg at trække stikket selv, og lede efter nye muligheder. Når man efter et godt stykke tid spiller sammen, kommer der både negative ting, og positive ting, og det forskelligt fra gang til gang, hvad man synes hvad opvejer det ene eller andet højst. Flames har fra dags dato, været venlige og opsige min kontrakt. Jeg ønsker flames og de 2 andre spiller alt held og lykke.