Er du Twitch Prime member? Kan du lide giveaways? Kan du lide Deadmau5's musik? Og interesserer du dig for PUBG og de store streamers som Shroud, Dr Disrespect, ChocoTaco og flere? Så skal du læse med her!  

På fredag d. 13 Juli kl. 20:00 Dansk tid, er PUBG, Twitch.tv og Deadmau5 gået sammen om et event med en særlig twitch prime unboxing og meget mere. Der er lagt i kakkelovnen til en vild og underholdende dag hvor Deadmau5 optræder med nyt musik, offentliggørelse af ekslusiv in-game PUBG content til Twitch Prime members, underholdende og intense kampe mellem kendisser og top streamere som Dr Disrespect og Shroud - samt kæmpe giveaways og online deltagelse for seere som ser med hjemmefra. Men lige præcis hvad der gives væk af in-game content fra PUBG er uvist, men vi formoder at der er tale om eksklusive skins. 

I forvejen har Twitch.tv gang i en, i sig selv, kæmpe giveaway som strækker sig fra d. 2/7 - 18/7. Her kan Twitch Prime members få et nyt spil hver dag, grundet fejringen af Prime Day. Du kan tjekke og claime dine spil her. Udover det, så siger Twitch.tv, at det betaler sig at være Prime member, og derfor giver de den største discount nogensinde i deres historie, nemlig hele 50% på alt i Twitch Mechandise butikken. Det kræver som nævnt, at du er Twitch Prime member. Der er ingen begrænsninger af køb, så bare slå dig løs! 

Deadmau5 fans kan også købe merchandise fra den officielle Deadmau5 amazon. Det kan tjekkes ud her.

Men, hvad er Twitch Prime til dig som ikke ved det? Twitch prime er en premium oplevelse på twitch som er associeret med Amazon Prime. Fordelene er månedlig in-game loot, en gratis twitch.tv kanal subscription hver 30. dag og alle de andre fordele ved at være Twitch.tv prime member kan læses her.


116
F1
252 kr.
61
Forza
395 kr.
156
Call
365 kr.
106
Farming
223 kr.
168
Battlefield
368 kr.

Så hold fredag aften fri, køb noget bland selv slik og sodavand og læn dig tilbage i din sofa, gamerstol eller andet og nyd et underholdende og godt event fra Twitch.tv, PUBG samt Deadmau5 kl. 20:00 Dansk tid lige her: www.twitch.tv/playBATTLEGROUNDS