Det er nu en uge siden, at vi lancerede det danske PUBG leaderboard på Gaming.dk (SE DET HER). Der har været rigtig stor interesse for det nye leaderboard, og det har vi tydeligt kunne se på vores aktivitet. Vi var kommet afsted med en anelse "forkert" udregning af rating, men bruger p.t. samme formel som PUBG, som er 0,2*Kill rating + win rating. 

Grundet den store interesse for det danske leaderboard kan der i enkelte tilfælde gå 1-2 timer, før ens resultater er opdateret. Skulle man have problemer eller spørgsmål, kan man altid fange os på Facebook eller "[email protected]".

Vi har nu sendt vores ansøgning om at få et øget antal requests til deres API afsted til PUBG, og bliver den godkendt, skulle den bringe os ned på kun 2-5 min. forsinkelse.

Det har været rigtig spændende at se, hvordan de forskellige spillere og hold er gået til opgaven, hvor der både er de hardcore grinders, som allerede er på 50-110 games efter første uge :O. I den anden ende er der i skrivende stund også spillere med maksimalt 20 games i top 15 for både solo, duo og squad. Så her efter første uge af leaderboard er intet afgjort fortsat afgjort og duo leaderboarded er utrolig tæt! 

Solo leaderboard

 Duo leaderboard

Squad leaderboard

Opdateringer til leaderboard
Vi har allerede en række opdateringer på vej til det danske leaderboard, som i første omgang har fokus på at forbedre mobiludgaven og tilføje/rette små elementer. Herefter gør vi klar til at lancere jeres egen personlige side, hvor i kan se flere informationer omkring jeres egne stats og seneste kampe.

Fra den personlige side vil der også være fokus på at gemme jeres resultater fra sæson #7, når vi går videre til sæson #8, samt evt. udvalgte internationale og nationale turneringer som man måtte have deltaget i. 

Derudover er vi ved at gøre klar til DPL Sæson #2, som også kommer til at gøre brug af vores leaderboard samt en storslået finale for Danmarks bedste hold. Der kommer meget mere information omkring dette senere.

Held og lykke i jagten på jeres chicken dinners! 


271
Nordic
699 kr.
267
Nordic
1449 kr.
321
Nordic
1599 kr.
485
Nordic
1489 kr.
204
Nordic
1099 kr.