StarSeries I-League Sæson 1 som var holdt af StarLadder og ImbaTV var en kæmpe succes. Nu er Sæson 2 endelig på vej med en præmiepulje på 100.000$ (639.000 DKK) Hvilke hold der bliver inviteret til første runde er endnu uvist, men vi håber på at det Danske hold Copenhagen Flames måske har en mulighed for at være inviteret, men da det er 16 hold taget fra hele verden er det ikke sikkert at holdet kommer med i puljen. Dog er der stadig gode chancer for at vi kommer til at se danskere til Starladder, da der stadig er Larsen fra holdet Welcome to South Georgopol og BALLOC samt EnergeticTurtle fra Ghost Gaming som blev nr. 2 til PGI NA/EU kvalifikationen.

Formatet kommer til at indeholde 2 gange gruppespil af 16 hold, hvor det første gruppespil kommer til at indeholde 16 inviterede hold fra hele verden. Disse kæmper om 8 pladser til det afgørende gruppespil, hvor de 8 bedste hold fra sidste sæson venter. Her har vi allerede Cloud9 med STAB klar, med deres 4. plads i sidste sæson.

StarSeries I-League Sæson 2 gruppespillet starter den 25 August til den 28. Hvorefter finalen bliver spillet den 30 August. Følgende hold bør allerede have fået en invitation grundet deres placering i sæson 1: FaZe, Liquid, Vatality, Cloud9, Tempo Storm, AVANGAR, OGN, 4AM.