Det var tydeligt at vi allerede inden søndagens kampe kun havde 1 reel dansk mulighed ved PGI 2018 EU kvalifikationen. Top 3 var stukket fra de resterende hold med en føring på hele 1000 point ned til nr. 4, men heldigvis var Larsen med i top 3 på det tidligere Kinguin (Nu WTSG) hold.

Efter de første 2 games stod det klart at den eneste udfordrer til top 3 var FaZe Clan. De 3 førende hold fik nemlig en fornuftig start på dagen, og lagde yderligere afstand til de resterende hold i turnering, lige pånær FaZe Clan som helt frem til det sidste game, fortsat havde en teoretisk mulighed for top 3. 

Men med 405 point op til Liquid på 3 pladsen, så krævede det at FaZe Clan jagtede Liquid ned i sidste game af turneringen. Men med 11 hold tilbage i game 15 var det slut for FaZe Clan og dermed nåede de ikke at hente de 405 point på Liquid, der endda sluttede en Chicken Dinner!  

Det endelige resultat efter PGI 2018 EU bliver derfor præcis som lørdagen sluttede, dog med ny rækkefølge Liquid, WTSG og Knights i top 3. Det betyder at vi har 3 danske spillere klar til PGI 2018 i Berlin, hvor også BALLOC og EnergeticTurtle spiller for Ghost Gaming.