Mange af de unge mennesker som vokser op med gaming i deres hverdag har også et ønske om at få lavet deres helt eget gaming rum, når de engang flytter i lejlighed eller hus. Her til skal man bruge møbler og lys for at kunne bruge rummet, og der er mange forskellige muligheder når det kommer til belysningen, og du skal ikke altid lade dig lokke af de mange spændende muligheder for grøn og lilla lys, men måske i stedet overveje et godt alternativ som det simple led lysrør. Det skal dog ikke forveksles med de gammeldags lysrør som er udgået for lang tid siden, men derimod en moderne og smart 2018 udgave af samme type.


62
Dakar
268 kr.
272
PUBG
110 kr.
121
F1
252 kr.
170
Battlefield
368 kr.
159
Call
365 kr.

For udover at du skal sidde og spille computer i dette rum, så er det nok også her at du ønsker at hænge ud med vennerne, og så er det altså ikke super smart med et mørk rum der kun er oplyst af de neongrønne lys du har placeret i hjørnet der matcher det setup du har lavet ved den PC. Med et LED-lysrør har du nemlig noget neutralt og naturligt lys som også kan bruges når vennerne er ovre for at se fodbold eller esport sammen, og energiforbruget er A+ så din elregning løber ikke endnu mere løbsk end den allerede i forvejen vil gøre det grundet din enorme gamer station.

Med lysrør er det også muligt at bruge skrå hvide vægge til at kaste lyset tilbage i rummet hvis du gerne vil have noget afdæmpet lys fremfor det direkte. Der er mange smarte mulighed for god belysning som er energi rigtig.