Odense bliver endnu engang et mekka for esportsfans fra hele verden, når sæsonfinalen i ESL's Pro League CS:GO til december bliver afviklet i byen. Igen i år bliver sæsonfinalen en del af den succesfulde esportsfestival ODINCON, som Odense Sport & Event skal arrangere i 2018 og 2019. Dette års event finder sted fra d. 4-9 december, dog er der et indledende gruppespil fra d. 4-6 december, og herefter mødes finaledeltagerne i hallen foran publikum.

I forhold til sidste år håber vi at hold som Astralis og North kommer videre til slutspillet, som nok var sidste års største skuffelse ved eventet. Ved ESL Pro League gælder det dog om at finde de absolut bedste hold, og det var hverken Astralis eller North sidste år.

Der bliver stillet 1.000 billetter til rådighed for dem der købte billet til eventet sidste år fra i morgen. Man skal dog være super hurtig hvis det skal lykkedes at få fat i en, for ved eventet i 2017 var alle billetter udsolgt efter blot 10-12 timer, og vi så mange som måtte sidde på trapper eller gulvet tiltrods for at de havde købt billetter ved selve eventet. 

Alle som købte en billet sidste år vil modtage direkte besked på mail omkring pre sale af de 1.000 billetter, og for alle andre starter gildet d. 7 Juni kl. 15:00. I kan se mere omkring billetter lige her.

Ligesom sidste år vil ODINCON både bestå af sæsonfinalen i Counter-Strike, en LAN-turnering, hvor deltagerne skal kæmpe i de største esportsdicipliner, en EXPO med alt det nyeste indenfor gaminggear samt en esportskonference. Hos Odense Sport & Event forventer man, at ODINCON og sæsonfinalen kan trække 30.000 dagsgæster til Odense i de dage hvilket er 50% flere end sidste år.